Ferien er så småt ved at være slut for de fleste. Og ofte har ferien det med at sætte tankerne i gang.

Hvad har dine tanker været omkring din virksomhed?

Har du tænkt på at implementere bedre og hurtigere arbejdsgange – Work smarter – not harder?

relax

En afslappende ferie kan genoplade dig og sætte tankerne i gang

Bedre og hurtigere arbejdsgang
Skal der arbejdes på en bedre og hurtigere arbejdsgang, så tænke online – cloud computing og API. Fordelen ved at have en online tankegang er blandt andet, at det kan optimere dit arbejde.

samarbejde

I e-conomic kan revisor og kunde samarbejde

Giv din bogholder/revisor adgang
Som du måske ved, kan du give din bogholder/revisor adgang til virksomhedens regnskab. Derved sparer du og din rådgiver meget tid, som ellers ville blive brugt på landevejen til og fra hinanden eller til at udveksle data og sikkerhedskopier. Og hvem vil ikke gerne spare tid?

Indscanning
Et andet sted du kan spare tid, kan være ved at benytte tillægsmodulet indscanning. Så har du for det første selv adgang til dine bilag overalt, og du kan dele dine dokumenter med din bogholder/revisor. Derved sparer du tid på ikke at skulle sende eller aflevere dine bilag til din bogholder/revisor. Og som sidegevinst, så flyder – eller fylder – dine bilag jo ikke så meget, når de gemmes elektronisk. Har du dog modtaget dine dokumenter i papirudgave, vil jeg altid anbefale dig, at gemme dokumentet i evt. en kasse på loftet eller kælderen – men pas på vandskader!

Udveksle data
En anden måde du kan tænke online på, er ved at undersøge nogle af de systemer og programmer du arbejder med. Kan de udveksle data, så du ikke manuelt skal taste de samme informationer flere steder?

I e-conomic arbejder vi meget ud fra tanken om, hvad der kan overføres af data elektronisk, skal ikke tastes. Funktioner som ”eksport af betalinger”, ”indlæs indbetalinger”, ”udlæs til Nets (PBS)”, er blot nogle af disse funktioner.

Eksport af betalinger
Taster du f.eks. dine kreditorfakturaer ind i bankprogrammet og derefter i e-conomic eller omvendt? Eller benytter du vores eksportfunktion af betalinger i e-conomic, så du slipper for at taste de samme data to gange? Udover at du sparer tid, så giver det samtidig et bedre overblik over betalinger og udeståender til dine kreditorer.

Indlæs indbetalinger
Overfører dine kunder deres betalinger til din bankkonto eller overfører de betalingen via en indbetalingskode (Fi +71) eller via Nets (PBS)? Benytter du første metode, skal du taste alle dine indbetalinger. Benytter du derimod en af de sidste metoder, kan du udlæse indbetalingsoplysningerne fra  banken/Nets og efterfølgende indlæse samme data i e-conomic. Igen sparer du tid ved ikke at skulle taste data, som reelt findes elektronisk.

API
Tænker du online, så tænker du helt sikkert i API. API er et gratis tillægsmodul i e-conomic, som giver mulighed for at forbinde e-conomic med andre systemer, f.eks. en webshop, et kasseapparat, m.fl.

Ved at benytte sig af at forbinde systemer – ja, det siger sig selv – så sparer man tid ved ikke at skulle taste data, som allerede findes elektroniks i et andet program.

Forestil dig f.eks. hvor meget data der skal tastes, hvis man har en webshop og man ikke har en forbindelse til sit økonomisystem: kundedata (navn, adresse, telefon, mail osv.), varedata (varenummer, varenavn, pris osv.), fakturalinjer/omsætningsdata osv. Alt sammen noget som kan overføres elektronisk ved hjælp af en forbindelse.

Udveksling af data mellem e-conomic og din virksomheds øvrige it-systemer via API'et

Udveksling af data mellem e-conomic og
virksomhedens øvrige it-systemer via API’et

Og så undgår man også tastefejl (tastefejl som kan koste millioner), og man opnår en langt hurtigere arbejdsgang.

Information og inspiration
Så vil du ”Work smarter – not harder”, så lad det ikke blive ved tanken. Find information og inspiration på vores hjemmeside, Bloge-copedia eller Forum. Eller tilmeld dig vores gratis online kurser og præsentationer. Vi kan med sikkerhed vise dig nogle tips og tricks, genvejstaster og funktioner.

pc-ere

Du kan deltage i vores online kurser fra alle computere med internetadgang

Alt sammen noget der kan lette din dagligdag og dit arbejde i e-conomic – og det er næsten gratis alt sammen.