Som en del af e-conomics forårsarrangementer har vi indgået et samarbejde med FFB, hvor deres medlemmer og vores administratorer har kunnet lære mere om e-conomics mange funktioner.

Mange glade medlemmer og ikke-medlemmer deltog i det sidste ud af 5 arrangementer mandag d. 23. maj, og de var ivrige efter at høre mere om e-conomic.

Vores to udsendte, René og Michael, kom da også på arbejde (mere end de var i forvejen) med de mange spørgsmål, der blev stillet. Så der var bestemt professionelt mod- og medspil fra de selvstændige bogholdere.

Ny kassekladde, bankafstemning mm.
Vi fik rig lejlighed til at fortælle om vores mange funktionaliteter, som kan gøre bogholdernes hverdag væsentligt nemmere. Blandt andet fortalte vi om vores arbejde med den ny kassekladde, som vakte begejstring blandt mange af de fremmødte.

En anden funktion, som FFB-medlemmerne kan få gavn af, er automatisk afstemning af bankposteringer, som giver mulighed for at afstemme bankposteringer på beholdningskonti efter dato, beløb mv.

Desuden gennemgik vi også fordelene ved at oprette sin egen administratorside på e-conomics hjemmeside. Ved at oprette en administratorside får du gratis online reklame på www.e-conomic.dk, som får mange besøg dagligt fra personer, der har interesse i bogføring på den ene eller anden måde.

FFB

René fortæller her de ivrige FFB-lyttere om fordelene ved at bruge e-conomic

God stemning og god kage
Men dagen bestod ikke kun af alvor og hårde facts. Det var nemlig en rigtig hyggelig eftermiddag, og de deltagende blev serviceret med kaffe, kage og frisk frugt. Og som en bonus fik de deltagende også udleveret et gratis e-conomic headset, som kan bruges til at følge vores mange forskellige gratis online kurser.

Arrangementet d. 23. maj var det sidste i rækken af arrangementer i samarbejde med FFB, og e-conomic takker de alle glade og rare deltagere for nogle hyggelige dage.

Hvis du mener at kunne få gavn af et lignende arrangement for dine nuværende eller eventuelt kommende e-conomic administratorer, så er du meget velkommen til at kontakte René Møller Nielsen (rmn@e-conomic.com) eller vores Landechef Tejn Nielsen (tvn@e-conomic.com), og så kommer vi glædeligt forbi 🙂