e-conomics designere har haft dine øjne i tankerne, da de udviklede ny e-conomic. Forstået på den måde, at de har skabt en ny brugerflade og et skærmbillede, som er langt mere behageligt at se på og arbejde med end den tidligere version af programmet. Se blot før-og-efter-billedet nedenfor:

skaermbillede-for-nu

Ofte sidder man mange timer foran skærmen, når man skal bogføre, og det kan være anstrengende for øjnene, hvis der er dårlig kontrast mellem farverne, og hvis der er meget tekst på skærmen, som oven i købet har samme farve og fontstørrelse. Dette er ikke mindst tilfældet, hvis du har nedsat syn.

Overskuelighed i højsædet

Det nye skærmbillede er derfor mere overskueligt, og elementer som knapper, felter og typografi er færre, større og tydeligere. Dertil kommer, at elementernes placering er mere intuitiv, hvilket sammenlagt giver et roligt og behageligt indtryk. Eksempler på dette kan du se nederst på billedet foroven, hvor “Faktura” er skrevet med stort, “Tilføj kunde” er fremhævet med lyseblå, fakturaen er vist grafisk og mange af teksterne er ændret til knapper.

Dertil kommer, at den nye brugerflade er responsiv, således at du altid får den optimale visning på den skærm og med den opløsning, som du nu bruger. Selv på en tablet ser designet fantastisk ud.

Hvis du ikke allerede er skiftet til ny e-conomic, kan du se her, hvordan du skifter med det samme.