Der er igen nye funktioner i e-conomic, der måske kan gøre lige præcis dine arbejdsgange hurtigere. Det er i hvert fald tilfældet for nogle af vores kunder, da det er dem, der har foreslået de nye funktioner på vores forum.

Fx kan du nu gensende fakturaer eller rykkere direkte fra åbne poster

På hver af dine kunder i e-conomic, kan du se en oversigt over åbne posteringer, dvs. de posteringer, der ikke er udlignet, fx hvis en kunde ikke har betalt fakturaen.

Vil du gerne sende eller gensende en faktura eller rykker til en kunde, kan du nu gøre det direkte fra de åbne posteringer. Tidligere skulle du søge på det aktuelle fakturanummer på kundekontokortet, når du ville gensende en faktura, men det slipper du altså for nu.

Sådan gensender du en faktura fra åbne posteringer:
Klik på fanebladet ’Salg’ > og så på ’Kunder’ i venstremenuen. Her finder du den aktuelle kunde og klikker på ikonet for ’Åbne posteringer’, hvilket åbner en pop-up, hvor du skal klikke på send-ikonet.

blog-åbneposter


Fjern betalingsbetingelser som du ikke bruger

I e-conomic kan du oprette flere forskellige betalingsbetingelser, fx kan du vælge ’forudbetalt’, hvis forfaldsdatoen er den samme som fakturadatoen.

Hvis du har benyttet dig af en betalingsbetingelse, fx ’forudbetalt’ på en faktura, kan du ikke bagefter slette denne betingelse fra e-conomic, men du har nu mulighed for at spærre den.

Det giver dig et bedre overblik over de betalingsbetingelser, der bliver brugt i din virksomhed og sikrer, at du ikke kommer til at vælge en forkert betalingsbetingelse, når du opretter nye kunder eller sender fakturaer.

blog-betalingsbetingelser

Sådan spærrer du en betalingsbetingelse: Klik på fanebladet ’Salg’ > og herefter ’Opsætning’ > Betalingsbetingelser i venstremenuen. Klik på ikonet for ’rediger’ på den betalingsbetingelse, du vil spærre. I pop-up’en kan du ændre adgangen fra ’Åben’ til ’Spærret’.

Done!

Flere gode nyheder

Hvis du ikke har fået vores seneste nyhedsmail, så kan jeg her oplyse om, at vi også har implementeret disse kundeønsker:

Mange tak for de gode forbedringsforslag. Jeg håber, at der sidder flere derude, der kan drage nytte af de nye muligheder.