Du vælger selv, om du vil gå fra Herodes til Pilatus, eller om du får ’intelligent fakturagodkendelse’. På bare tre timer kan du hos e-conomic få automatiseret din bogføring med Ibistic Fakturagodkendelse.

Hvorfor ikke bare gøre det på den lette måde?
Cykler du rundt med brune hullede cirkulationskuverter, eller har du endeløse e-mails i indbakken, fordi du skal have godkendt dine regninger, inden de skal bogføres?  Så har vi løsningen, som giver dig mulighed for at spare tid og frustrationer. Hos e-conomic har vi nemlig lavet et samarbejde med Ibistic Fakturagodkendelse. Det har resulteret i en app, som gør hele godkendelsen meget lettere.

Forestil dig, at du i stedet for at skulle jonglere rundt med et utal af regninger, i stedet automatisk får dine leverandørfakturaer indlæst i dit regnskabsprogram. For at gøre det endnu mere simpelt, bliver regninger også videresendt til rette vedkommende inklusive korrekt konteringsforslag – uden at du behøver at løfte en finger.  Du får et gennemført workflow med op til tre niveauer af godkendelse og en komplet log over alle handlinger. Det hele er selvfølgelig tæt integreret med e-conomic, som gør, at du får det fulde overblik. Regninger indlæses og er klar til at blive bogført med alle betalingsinformationer på plads – klar til banken.

Med tillægsmodulet indscanning kan du scanne leverandørfakturaer ind i systemet. Modulet gør det nemt at tilknytte jeres regninger til de enkelte posteringer, men har du behov for intelligent godkendelse, så kan du med stor fordel benytte vores samarbejdspartnere.


Workshop 12. september kl. 14.00 hos os

Som et særligt tilbud holder vi et GRATIS gå-hjem-møde hos os i Wildersgade 10 B, 3. – 1408 København K. Arrangementet finder sted den 12. september kl. 14.00-16.00. Her vil Ibistic Fakturagodkendelse gennemgå deres løsning, som er målrettet e-conomic-kunder og regnskabsbureauer. Du får en dybdegående indsigt i, hvilke muligheder, du har med e-conomics egen løsning, BilagsScanning, og hvordan du nu med Ibistic også kan få godkendt jeres regninger helt automatisk.

Der er et begrænset antal pladser, og derfor er tilmelding til gå-hjem-mødet nødvendig. Du kan hurtigt tilmelde dig ved at sende en e-mail direkte til Jes Brinch på jbj@e-conomic.com.  Workshoppen er tilpasset både kunder og e-conomic partnere, så alle er velkomne.

Ibistic Fakturagodkendelse er Danmarks mest solgte workflow til e-conomic. Ibistic har leveret online fakturagodkendelse i mere end 10 år og til en lang række e-conomic kunder i Danmark og udlandet. I forbindelse med arrangementet tilbyder Ibistic gratis opsætning til alle nye kunder.
Læs mere her.

645x400 m  e-conomic