OPDATERING: Vi vender tilbage til den korrekte indlæsningsrækkefølge fredag den 29. juli kl. 22.30 CET. Husk at skifte tilbage til din gamle SSL-valideringsmetode efter dette tidspunkt.

——————————————————————————————————

En lille andel af vores integrationspartnere har haft problemer med vores nye certifikat.

Hvis du ikke har oplevet nogen problemer, kan du se bort fra det følgende – men hvis du har haft problemer, kan det betale sig at læse videre herunder eller se indlægget om emnet på vores TechTalk-blog.

Problem med indlæsningsrækkefølgen
Problemet gælder primært Java-integrationer, som har svært ved at håndtere den uventede indlæsningsrækkefølge for vores nye certifikat. Vi arbejder hårdt på at løse problemet og genetablere den korrekte indlæsningsrækkefølge.

Vi er opmærksomme på, at de af jer, der har haft problemer, har været nødt til at lave om i jeres kode. Når vi nu inden for de næste 1-2 uger vender tilbage til den korrekte indlæsningsrækkefølge, skal du derfor også gå tilbage til den normale SSL-validering for at undgå eventuelle fejl.

Hold dig opdateret

Vi varsler i god tid på TechTalk-bloggen, når du skal bruge den gamle SSL-validering igen. Og så beklager vi selvfølgelig ulejligheden.