Pointen med at sende fakturaer til dine kunder er at få dem betalt, ikke? Så er det da små-træls, at fakturaerne stadig ligger som ’ubetalt’ i e-conomic, når forfaldsdatoen er nået. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at få dine kunder til at betale, men vi kan dog bidrage til, at det bliver nemmere for dig at få overblikket over dine ubetalte salgsfakturaer.

Med det nye dashboard i e-conomic kan du nemt få et overblik over dine ikke bogførte og ikke betalte salgsfakturaer. Det er ret simpelt – du logger bare ind i e-conomic, og dér, på Hjem-fanen, kan du se, hvad du har til gode, hvad der skal bogføres, eller om der er noget, der kræver en anden handling.

Se i videoen her, hvordan dashboardet fungerer, og hvordan du kan bruge det aktivt.

Med dashboardet behøver du altså ikke finde detektivhatten frem og lede med lys og lygte efter de ubetalte fakturaer. Du får overblikket med det samme.

Det er ikke kun de ubetalte salgsfakturaer, du kan se. Du kan nemlig også se totalsummen på fakturaerne, og hvornår de var forfaldne. Hvis du vil se nærmere på de enkelte fakturaer, kan du også gøre det direkte fra Hjem-fanen ved at klikke på linket med fakturanummeret.

Har du under 300 salgsfakturaer, vil du kunne se dem på dashboardet. Har du derimod over 300 salgsfakturaer, vil du blive sendt til debitorsaldolisten, så du ikke sidder med tusinder af fakturaer på dashboardet.

En lille ting, som du skal være obs på, er at hvis du har nogle gamle fakturaer fra tidligere regnskabsår, som ikke er udlignet, så vil de fremgå på dashboardet. Det betyder, at det kan se ud som om, at du har tusindvis af kroner til gode – men det er ofte ikke tilfældet. Dine fakturaer fra tidligere regnskabsår vil være betalte, men det kan systemet ikke se. Så det ser bare ud som om, du har en masse penge ude at flyve fordi, du måske ikke har udlignet dine fakturaer tilbage i tiden.

Vi har allerede nogle finjusteringer på tegnebrættet, så dashboardet bliver endnu mere brugbart for dig, og bl.a. opdeling på regnskabsår er en af dem, vi ser nærmere på. God fornøjelse med dashboardet. Vi håber, du kan bruge det.