Stoler du på din egen mavefornemmelse? Også når det gælder, hvor meget du har tjent det sidste kvartal – eller hvor meget du skylder dine leverandører? Hvis du gerne vil have lidt mere end bare en fornemmelse af, hvordan det står til med tallene, så kan det være, du skal se nærmere på de mange rapporter, du kan lave i e-conomic.

Ny vis/skjul-funktion = bedre workflow i Rapporter

Vi har netop lavet arbejdsgangen i Rapporter lidt smartere, så du får et bedre overblik over dine søgninger. Du har nemlig fået en vis/skjul-funktion, så du nemt kan ændre i dine søgekriterier for dine rapporter. Tidligere var det sådan, at du skulle ud i venstremenuen igen for at lave om på din søgning. Men nu ligger det hele ét sted – lige over din rapport.

Vis eller skjul søgning i rapporter ie-conomic

Sådan laver du en rapport

Under fanebladet Rapporter kan du hente flere end 30 forskellige rapporter, som giver dig et godt indblik i, hvordan det går med din forretning. Det er bl.a. også her, du får styr på momsen.

Når du har fundet den rapport, du vil lave – f.eks. din resultatopgørelse, saldobalance eller omsætningsstatistik – kan du afgrænse din søgning og vælge, præcist hvad den skal indeholde. Når du er tilfreds med de valgte kriterier, trykker du bare ”OK”, og så vises rapporten. Hvis du vil, kan du udskrive eller eksportere rapporten til Excel.

Saldobalance i e-conomic

Den nye vis/skjul-funktion giver dig muligheden for at kontrollere dine søgekriterier uden at skulle lave rapporten på ny, og du kan ændre i kriterierne, samtidig med at du kan se den nuværende rapport. Det gør det noget nemmere for dig at lave rapporter i e-conomic.

Så tag et dyk ned i rapporterne og få mere end bare en fornemmelse for, hvordan det går med din forretning.