Vi har en splinterny og fiks søgefunktion klar til dig. Funktionen går under navnet ’QuickSearch’ og giver dig hurtig adgang til handlinger i den aktive menu i e-conomic samt mulighed for hurtigt at hoppe til en helt anden menu – uden brug af mus!

Vi elsker hurtig navigering. Punktum.
Den nye søgefunktion er også en fiks genvejsfunktion, der sparer dig museklik. For at bruge den nye søgefunktion, skal du blot trykke på ’punktum’.

QuickSearch icon

Vi har givet QuickSearch sit eget lyn-ikon i e-conomic,
så alle får prøvet de lynhurtige genveje.

 

Er du fx inde i din daglige kassekladde og klikker på QuickSearch (punktum), kommer søgefeltet frem samt en liste af de handlinger, du kan foretage dig i kassekladden. Så kan du hurtigt vælge ’bogfør posteringer’ med piletasterne:

quicksearch-1

Men du kan også søge efter en anden menu – fx ’Kunder’ og så er du hurtigt i gang med at oprette en ny kunde:

quicksearch-2

 

Et lille ekstra fif: QuickSearch + enter = klik på blå knap
Der er ofte en blå knap i de forskellige vinduer i e-conomic, der indikerer den handling, du kan foretage dig. Er du fx i menuen ’Kunder’ kan du se en blå knap, hvor der står ’Ny kunde’ – i stedet for at klikke på den, kan du fremover bare klikke QuickSearch + enter og vupti, så er du i gang med at tilføje en ny kunde.

quicksearch-knapper

I din kassekladde er QuickSearch + enter = ny postering.
Efter lidt tilvænning bliver denne genvej en sand fornøjelse at bruge og den frigiver masser af tid som du kan bruge på mere fornuftige ting som fx en tur ud i det gode vejr.

Er du ikke helt overbevist? Så har Peter Luthman lavet en video, hvor han demonstrerer, hvordan du fakturerer lynhurtigt uden brug af mus.

Du kan læse alt om QuickSearch og de andre forbedringer, der kom med seneste markedspakke i nyhedssektionen: Hurtigere navigering og andre forbedringer.

Go’ fornøjelse med vores nye hjælpsomme ven, QuickSearch!