Viste du, at du kan slippe for at skulle indtaste daglige indbetalinger fra dine kunder.

Derved slipper du for den manuelle indtastning, risikoen for fejl indtastninger og automatisk udligning af de tilhørende fakturaer.

Benytter dine kunder netbank til overførsel af betalinger til dig og modtager du dagligt mange indbetalinger, bør du overveje muligheden for at kunne indlæse indbetalingerne fra banken.

Det eneste der reelt skal til, er et kreditor konto nr., som du kan få via din bank. Indtaste denne under stamoplysninger og så skal du vælge skabelonen “DK. std. m. girokort 1.2”. Bemærk! Det giro kort som printes, kan ikke umiddelbart benyttes på et posthus (er kun til illustration). Hvis det skal kunne bruges på et posthus, kræves det at det rettes specielt til, til din printer og at layoutet bliver godkendt af PBS. Du kan også vælge at ændre dit nuværende layout, så programmet i stedet for bankoplysninger skriver FI indbetalingskoden.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du som altid velkommen til at kontakte vores support på 88 20 48 41. Du kan også læse mere om import af FI indbetalinger i vores vejledning, som du finder under hjælpe fanebladet eller ved at klikke her.

Har du allerede erfaringer med import af FI indbetalinger eller har du fået det efter du har læst dette indlæg, er du velkommen til at dele den med os ved at skrive en kommentar.