Hvis du sammen med e-conomic også ønsker at have et CRM system anbefaler vi, at du vælger et system hvor der er lavet integration til e-conomic, så din hverdag bliver nemmere. En af disse leverandører er ChannelCRM.

ChannelCRM er et enkelt og effektivt dansk CRM system. Uden dyre konsulenter og opdateringer. Med ChannelCRM får du hurtigt overblik over kunder og emner. Automatisk journalisering af e-mails og breve. Og samtidigt giver systemet dig et effektivt marketing- og kampagneredskab.

Integrationen via vores API binder de to systemer sammen, således at de kan udveksle informationer om debitorer i e-conomic og deres økonomi transaktioner.

logonew

Der er mulighed for:

– At exportere kundeoplysninger fra e-conomic til ChannelCRM.
– At opdatere kundeoplysninger fra e-conomic til ChannelCRM.
– At sikre konsistens mellem oplysningerne i de to systemer – synkronisering af e-conomic debitorer med CRM-kunder.
– At give CRM brugeren adgang til kundernes økonomidata i kraft af et faneblad på firmabilledet i CRM systemet, med købshistorik hentet fra e-conomic.
– Oprette debitor fra firmabilledet i ChannelCRM når et emne bliver til en rigtig kunde.
– At skabe overblik og mersalg ved diverse kampagne og analyserapporter baseret på e-conomic data.

Fordelene ved at vælge ChannelCRM er:

– Du sparer tid på at administrere dine kundedata, fordi de automatisk bliver synkroniseret mellem e-conomic og dit CRM system.
– Dine sælgere sparer tid på at forstå kundernes købshistorik, fordi de kan se alle fakturaoplysningerne på den enkelte kunde.
– Din kundetilfredshed øges, fordi dine medarbejdere har indsigt i kundens købshistorik og derfor kan tage bedre beslutninger.
– Men frem for alt vil du øge dit mersalg og krydssalg , fordi du kan anvende dine kundedata aktivt i kampagner og salgsarbejde.

Læs mere på ChannelCRM’s hjemmeside her