Har du været forbi vores app-sektion for nylig? Den bugner nemlig med nye apps. I februar fik vi en ny rekord i hus, da vi fik 8 nye e-conomic-apps op på vores hjemmeside. Måske er der noget for dig.

Nyheder i vores app-sektion

Af nye lækkerier på app-fronten har vi bl.a. Officegnu, der forbinder din Microsoft Office-pakke med e-conomic, så du kan vedhæfte ordrer og fakturaer som PDF-filer, direkte fra Outlook. Eller du kan lave dine egne Word- og Excel-skabeloner, der automatisk bliver udfyldt med data fra din e-conomic-aftale.

En anden nyhed er fra itn|vision, der har lavet en app, der udregner provision på baggrund af fakturaer og på samme tid giver dig et overblik over dine sælgere og deres optjente provision. Appen går helt enkelt under navnet: Provisionsberegning.

I en anden boldgade har vi HubBroker, der har lavet en EDI-connector til e-conomic, så du bl.a. kan lave fakturaer i det format som dine kunder kræver. Appen er tilpasset udvekslinger til og fra VANS-operatøren Evenex.

raining-apps

Tjek også…

De andre apps, der kom op på vores hjemmeside i februar:

  • CapWorks Workflow: Få fakturaer digitalt ind i e-conomic med forudkontering i kassekladden
  • Hokas Credit: Rykkerservice og betalingsopfølgning
  • WIOsoft: Administrer din udlejningsforretning fra alle enheder
  • ProLøn-app fra eKontoret: Få automatisk bogført lønbilag fra ProLøn
  • EazyProject: Projektstyring med mobiladgang til bl.a. tidsregistrering, Gantt og kalender

Det var alt fra denne gang, men følg med her på bloggen for snart kommer vores nye MailChimp-app, der gør det nemmere for dig at sende nyhedsbreve til dine kunder. Det bli’r godt!