I e-conomic vil vi gerne gøre dit arbejde med regnskab så nemt som muligt. Derfor har vi 3 gratis apps, som lader dig klare en stor del af regnskabet på mobilen. Med vores  mobilapps kan du nemlig: 

  1. Lave tilbud, ordrer og fakturaer på mobilen
  2. Tage billeder af dine kvitteringer og sende dem til dit regnskab
  3. Registrere dine arbejdstimer på farten (kun iOS).

Du kan læse mere om vores 3 mobilapps nedenfor og hente dem til din smartphone eller tablet.

1) “e-conomic – salg”: Nem fakturering på farten
Med e-conomic – salg kan du nemt oprette og sende ordrer, tilbud og fakturaer på farten. Det betyder, at du kan klare meget af den daglige administration med det samme og samtidig give dine kunder en god oplevelse.

Med appen kan du taste timer og materialer ind med det samme og fakturere langt hurtigere. Samtidig kan du altid tilgå dine fakturaer på mobilen og se, om de er blevet betalt.

Hent e-conomic – salg til iOS >>

Hent e-conomic – salg til Android >>

2) “e-conomic – udgifter”: Scan dine bilag med mobilen
Med e-conomic – udgifter kan du nemt tage billeder af dine bilag og overføre dem løbende. På den måde behøver du ikke behandle alle dine udlæg og leverandørfakturaer på én gang.

For at bruge appen, skal du enten have tillægsmodulet Indscanning eller tillægsmodulet Smart Inbox i e-conomic. Appen fungerer som en forlængelse af tillægsmodulerne og gør det nemt at sende dine bilag til Indscanning eller Smart Inbox i e-conomic, hvor du kan opbevare og arbejde videre dem med

Hent e-conomic – udgifter til iOS >>

Hent e-conomic – udgifter til Android >>

3) “e-conomic – tid”: Registrer arbejdstimer på farten (kun iOS)
Mobilappen e-conomic – tid er en forlængelse af tillægsmodulet Projektstyring i e-conomic. Appen gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere jeres arbejdstimer fra projekter direkte på mobilen.

Det er gratis at downloade appen og koster kun 39 kr./md. for hver mobile tidsregistrant, I opretter. I skal have en mobil tidsregistrant for hver medarbejder, som skal registrere timer i appen.

Jeres superbruger eller projektleder kan godkende eller afvise medarbejderes tidsregistreringer samt oprette nye projekter og aktiviteter.

OBS! Denne app findes kun til iPhone og iPad.

Hent e-conomic – tid til iOS >>