En af fordelene ved at have dit regnskab i e-conomic, er muligheden for at forbinde med andre systemer via apps, så du kan automatisere dit administrative arbejde. Har du overvejet at bruge apps, eller vil du gerne vide mere om mulighederne med apps, så har vi et nyt online kursus som du bør tjekke ud.

Du har måske besøgt vores app-sektion eller hørt fra andre, der har koblet e-conomic sammen med deres kasseapparat, webshop, lønsystem, sagsstyring, CRM eller noget helt femte, og nu vil du gerne selv i gang. e-conomic har et stort udvalg af apps, der kan spare dig, dine kollegaer og bogholder tid. Og har vi ikke den løsning, du lige står og mangler, så er det også muligt at udvikle nye apps.

Nyt online kursus til apps-interesseredeblog-appkursus

Vores nye kursus hedder
‘API/Apps i e-conomic’, og giver dig en introduktion til apps. Her lærer du mere om, hvad apps og API er, og hvordan du kan bruge det til at optimere din forretning.

Vi viser dig eksempler på, hvordan andre virksomheder bruger apps, og vi fortæller om apps, der passer godt til specifikke brancher.

Stil spørgsmål til apps-perten

Under online kurset er du i direkte kontakt med app-manden Morten, der afholder kurset og som ved en masse om apps, optimering af arbejdflows, brancher m.m. Du kan derfor hurtigt få svar på dine spørgsmål eller få en snak om, hvilke muligheder der er for dig og din forretning.

Kurset henvender sig til alle slags brugere, der er interesserede i apps: Virksomheder, bogholdere og udviklere (der vil dog ikke være en teknisk gennemgang). Du behøver ikke at være e-conomic-kunde for at deltage.

De hurtige facts om kurset

  • Kursus navn: API/Apps i e-conomic
  • Pris: Gratis
  • Hvor: På din skærm
  • Hvornår: Næste gang er 6. + 10. august.
  • Tilmeld dig her!

Kort inden kurset starter, får du automatisk en mail med et link, hvor du skal klikke for at deltage.

Vi håber, at det her nye kursus kan hjælpe dig godt i gang med apps, for det er altså så smart, når det administrative kører af sig selv.