Få guldkorn fra manden bag ZeroMQ

zeromq-meetup

Hos e-conomics udvikler-team har man fokus på at gøre udviklingen skalerbar og fleksibel, bl.a. ved at bruge afkoblede services, som man kan rulle ud uafhængigt af hinanden.

I den forbindelse vil teamet gerne lære mere om open source-projektet ZeroMQ og har derfor arrangeret et ZeroMQ Community Meetup, hvor du er velkommen til at deltage.

Til arrangementet vil Peiter Hintjens, manden der startede ZeroMQ, fortælle om messaging og distribuerede systemer og forklare, hvorfor det er vigtigt at lave afkoblede systemer. Du vil få nogle praktiske værktøjer som du får lov til at prøve af.

Skal du med?
Praktisk info om ZeroMQ Community Meetup:

Hvornår: D. 27. marts kl. 13-16
Hvor: Hos e-conomic, Wildersgade 10B, 3. sal, 1408 København K.
Hvordan: Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig arrangementet her
Husk: Din bærbare computer, så du kan prøve kræfter med ZeroMQ i praksis

Det er gratis at deltage og e-conomic sørger for, at der både er mad og drikke til arrangementet.

Det bliver en hyggelig og lærerig dag, så kom og gør dig nogle erfaringer med ZeroMQ sammen med e-conomics udviklere!

Vil du også gerne til ZeroMQ workshop?

boxer-med-computerDagen efter, d. 28. marts kl. 9-16, vil der være en mere dybdegående workshop med Peiter Hintjens. Vi har kun 2 ledige pladser tilbage, der er reserverede til udviklere, der har grundlagt et open source-projekt.

Hvis du er interesseret i at deltage, skal du sende en mail til Rasmus og fortælle, hvilket open source-projekt du repræsenterer og hvorfor du gerne vil deltage.

De 2 ledige pladser er gratis for open source-udviklere og uddeles efter først til mølle-princippet. Ellers kan du også deltage i workshoppen for 1.500 kr.