Så er der ikke lang tid til, at vores nye blog KRÆS går i luften. Men I skal da vide, hvad I kan glæde jer til fra midten af august og frem til starten af september.

kraes-kager

Vi går live med to fantastiske indlæg fra vores stjerne-revisor Bjarne, som vil bl.a. vil gennemgå de forskellige ydelser, der skal indberettes ved opstart.

Vores SEO specialist Thomas Rosenstand vil sørge for at du og din virksomhed kommer rigtig godt i gang med Content Marketing, mens Lars Sjøstrøm tager sig af email-markedsføringen og principperne bag opbygningen af en god mailingliste.

Budskabsekspert Line Dahl har været på den blå planet og vil give din virksomhed en hemmelighed, som hun har hørt fra de elektriske ål. Og ikke nok med at der er ål på bloggen, vores super iværksætterduo – Laila og Kris fra DARE2mansion – har skrevet et fedt indlæg om en gammel indianer, der sprang ud fra en klippe med sin hest.

Og der kommer mere…

Når du er kommet ned fra hesten, vil vores bogføringseksperter Camilla og Patricia sørge for, at du kommer godt i gang med din bogføring,  skaber bedre resultater og kender dine muligheder for at outsource.

Vores fremtidsforsker Anne Skare Nielsen vil fortælle dig, præcis hvad din virksomhed kan forvente sig af fremtiden og give dig et godt råd til at tackle denne udvikling. Dette kan blive lettere, hvis du samtidig læser Sofia Mannings indlæg om at skabe sig et godt fundament.

Måske har du allerede skabt et godt fundament og måske skal du endda til at hyre din første eller måske femte medarbejder. Skulle dette være tilfældet, kunne det være en god ide at læse Thomas indlæg, om alle de overvejelser du børe gøre dig i en ansættelsesproces.

Men der kommer endnu mere…

Hvis du kan lide en god debat, har vores seje unge iværksætter Casper Blom skrevet et indlæg om hans syn på årsagen til manglende kvindelige iværksættere i Danmark. Her på KRÆS glæder vi os  rigtig meget til at læse jeres tanker og høre om jeres erfaringer på dette område.

Derudover kan I glæde jer til at komme på besøg i nogle store lokaler på Refshaleøen, hvor iværksætter-brødrene bag Urban Ranger Camp har bygget verdens højeste indendørs highroping-bane.  – Og når nu vi taler om store lokaler, har vores egen Lasse Bager et par ord om lovgivningen i forbindelse med lokaleleje.

Alt det og meget mere…

I september kan du se frem til flere spændende indlæg fra bl.a. Thomas Bigum, Marie-Louise Munter, Dorte Lytje, Jacob Tøjner, Anna Nyboe, Henrik Feld-Jacobsen, Niels Zibrandtsen og vores 2 nye eksperter: Ekspert i betalingsløsninger – Heine Aaen Hansen og ekspert i prissætning – Majbritt Lund.