Den 15. august 2013 introducerer e-conomic en ny ekspertblog: Kræs. Vi har samlet 20 forskellige eksperter, som alle vil tilbyde dig ekspertvejledning inden for regnskab, markedsføring, drift og udvikling. Det betyder, at du nu får muligheden for at sparre med nogle af landets mest kompetente specialister. På denne måde kan du få inspiration til at løfte din virksomhed op på et endnu højere niveau.

 

kræs-logo slik

 

I begyndelsen var der ambitioner, passioner og visioner. Ideerne svævede over kanalerne ved Christianshavn. Ønsket om at kræse for og give mere værdi til dig var den primære drivkraft bag skabelsen af et nyt medie. Et medie, der kunne fungere som bindeled mellem nye virksomheder og danske fageksperter. Resultatet blev en blog med potentialet til at kunne bidrage til at motivere og opbygge stærke virksomheder og ledere i Danmark.

Vi har brugt de sidste tre måneder på at samle et alsidigt og helt fantastisk team af specialister. Tyve forskellige eksperter som hver især vil bidrage til at styrke de forskellige delelementer, der tilsammen medvirker til at skabe både et solidt forretningsgrundlag samt en effektiv drift. Så forbered dig selv på kræs fra kendere.

Kræs, kræs og mere kræs

Vi kræser hele vejen rundt om din virksomhed, så du bliver rustet til at tackle alle hverdagens udfordringer. Vi har fundet eksperter, som kan guide dig sikkert igennem bogføringer, momsudgifter og skatteregler. Eksperter, der kan forklare reglerne for selskabsstart, de forskellige selskabsformer og de dertilhørende lovkrav trin for trin i et letforståeligt sprog. Det kan f.eks. betyde, at du slipper for unødvendige gebyrer eller kan forberede dig på situationer, hvor regelrytteriet har store konsekvenser, som denne artikel er et eksempel på.

Derudover vil forskellige fagspecialister inden for markedsføring og kommunikation dele ud af deres viden om sociale medier, e-handel, e-mail markedsføring, personlig branding og PR. Du får med andre ord inspiration til at finde de unikke salgspunkter, der gør dig i stand til at differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter og derigennem øge chancerne for succes.

Som selvstændig er man sin egen virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du løbende forbedrer dine personlige kompetencer og reflekterer over din egen rolle og betydning for din virksomhed. På bloggen kan du i denne forbindelse møde nogle af Danmarks dygtigste coaches. Udover at inspirere og motivere dig vil du blive konfronteret med spørgsmål, der kan lede til vigtige og måske endda livsændrende indsigter.

Kræs for kendere

Men der er endnu mere, som du kan glæde dig til! Hver eneste måned vil Kræs tage dig med på besøg hos en spændende, fremgangsrig virksomhed, en dynamisk iværksætter eller en opstartsvirksomhed. Du vil møde dygtige iværksættere, passionerede afdelingsledere og fremadskuende direktører. Hvordan tænker marketingchefen for Crowne Plaza? Hvordan bliver man selvstændig og succesfuld i en alder af 21? Hvordan beslutter man sig for at bygge verdens højeste indendørs klatrebane?

Det er nogle af de spørgsmål, som bloggen vil besvare. Kræs vil tilbyde dig et indblik i de personlige oplevelser og erfaringer, der ligger bag en virksomhed eller en karriere.

Eksperterne, direktørerne, iværksætterne og virksomhederne på bloggen har alle det tilfælles, at de brænder for at støtte en positiv iværksætterånd og for at være med til at skabe flere succeshistorier i Danmark. De tilbyder deres erfaringer og ekspertise i håb om at inspirere dig.

Du kan allerede nu stifte bekendtskab med og tage et smugkig på vores fantastiske blogger-team.