Godt nok skriver vi kun den 2. december, men julen nærmer sig med hastige skridt, og pludselig står den for døren.

Har du tænkt på at sende en julehilsen til dine kunder eller kreditorer, og ved du ikke rigtig, hvordan du skal gribe det an, så er her et par ideer.

Du kan hente alle dine kunde- eller kreditor data ud af din aftale. Det gør du ved at eksportere en fil med alle de relevante data, og gemme filen et sted på din computer.

Herfra kan du benytte filen til at flette dine kunde- eller kreditor informationer, ind i din hilsen, i dit tekstbehandlings- eller mailsystem.

Hvis du hellere vil skrive en julehilsen direkte til dine kunder, kan du også sagtens gøre det i din aftale, når du sender et tilbud, en ordre eller en faktura. Her har du nemlig mulighed for at skrive en hilsen i de forskellige tekstfelter, der findes i skabelonen.

Du kan enten skrive en individuel julehilsen, hver gang du opretter et tilbud, en ordre eller en faktura, eller du kan lægge en fast hilsen ind i tilbuddet, ordren eller fakturaen, som kommer med hver gang.

Du kan læse mere om, hvordan du eksporterer data fra din aftale eller om, hvordan du kan skrive en en julehilsen på f.eks din faktura, i vores e-copedia.

Glædelig weekend :-).