tidsregistrering-kursusArbejder du ud fra projekter og har du eller dine ansatte brug for at registrere timer på de forskellige projekter, så er tillægsmodulet projektstyring lige noget for dig. Og du behøver ikke at læse dig frem til, hvordan modulet fungerer, da vi gennemgår det på din skærm med dig.

En projektstyrings-teaser
Hver onsdag og fredag kan du deltage i et gratis online kursus om projektstyring. Du kan både deltage, hvis du har brug for en projektstyrings-teaser, for at se om modulet er noget for dig, eller hvis du allerede har modulet, men ikke er helt fortrolig med det endnu.

Vi har både projektkurser for begyndere og øvede
Til kurset for begyndere lærer du at oprette medarbejdere, sager og omkostninger. Bagefter viser vi, hvordan du registrerer tid på en sag og nemt fakturerer dine registrerede timer.

Kender du allerede lidt til projektstyring i e-conomic, kan du deltage på kurset for øvede brugere. Her gennemgår vi bl.a. afspadseringsregnskab, rapporteringer, fordele ved sagsskabeloner og medarbejderpriser.

Bare læn dig tilbage og følg med på skærmen
Har du lyst til at lære tillægsmodulet projektstyring bedre at kende, mens du slapper af foran din skærm? Så meld dig til et online kursus, når det passer ind i din kalender.