Hvad har Online Parfume, Kejserens Klæder og Sikkerhedseksperten til fælles med RobotShop, Store Drenge og Gødsbøl Autoværksted?

De benytter alle en integrationsløsning, hvor data fra deres webshop, kundestyringssystem m. m. kan udveksles med deres e-conomic regnskabsprogram.

Løsningerne har det til fælles at de letter arbejdet og eliminerer mange daglige rutiner for integrationsbrugerne.

webshop-economic

”Med e-conomic integrationen slipper vi for at oprette ordrerne manuelt
– det sparer tid og ikke mindst timeløn til bogholderen.”
Rasmus Thomsen, direktør i Kejserens Klæder

Ønsker du at blive integreret?
Har du brug for at kunne integrere dit CRM system, din webshop, din kasseapparatløsning eller noget helt fjerde med dit regnskabsprogram?

Du kan finde beskrivelser af de over 30 forskellige integrationsløsninger vi pt. har samlet på vores website og se om der er en løsning, der matcher dine behov.

Du kan også finde kontaktinfo på den brede vifte af integrationspartnere, der har udviklet de færdige løsninger, plus dem, der tilbyder kundetilpassede løsninger.

Har du løsningen?
Hvis du har udviklet en integrationsløsning eller har du en idé til en løsning, hører vi meget gerne fra dig og tilbyder at promovere din løsning på vores website.

For at blive integrationspartner kan du enten finde og udfylde skemaet her på integrationssiden eller kontakte Steffen K. Andersen på ska@e-conomic.com og på tlf. 88 20 48 40

 

 

Du kan enten udfylde dette dokument eller kontakte produktchef Steffen K. Andersen på ska@e-conomic.comHvisHvis du har udviklet en integrationsløsning eller har en idé til en løsning, hører vi meget gerne fra dig og tilbyder at promovere din løsning på vores website.
Du kan enten udfylde dette dokument eller kontakte produktchef Steffen K. Andersen på ska@e-conomic.com du har udviklet en integrationsløsning eller har en idé til en løsning, hører vi meget gerne fra dig og tilbyder at promovere din løsning på vores website.
Du kan enten udfylde dette dokument eller kontakte produktchef Steffen K. Andersen på ska@e-conomic.com