online-moms-kursusMomsindberetning. Momsopgørelse. Momszoner. Måske synes du ikke, at moms er det mest saftige emne, men vi har gjort et forsøg på at gøre moms mere appetitlig, ved at gøre det nemt!

For ikke nok med, at du kan få din momsopgørelse lavet automatisk i e-conomic – du kan også lære alt det, du har brug for at vide om momsopgørelse til et online kursus, mens du slapper af foran din computer.

Automatisk momsopgørelse – gratis kursus
Det er ved at være tid til at indberette den halvårlige moms (fristen er på mandag), så hvis du har brug for en gennemgang af, hvordan du klarer din moms i e-conomic, kan vi varmt anbefale vores gratis online kursus om moms.

Til kurset viser vi, hvordan du opsætter momszoner i e-conomic, så du automatisk får udfyldt din momsopgørelse og får de tal frem som du skal indberette til SKAT – nemt og hurtigt. Det behøver slet ikke at være så svært at ordne momsindberetningen, slet ikke når dit regnskabsprogram ordner den besværlige del.

Vores næste kursus i moms holder vi på fredag d. 29. august.
Tilmeld dig online kurset her.

Så kan du trygt læne dig tilbage, mens vi viser dig trin for trin, på din skærm, hvordan du håndterer moms i e-conomic. Du kan også stille spørgsmål under kurset via chatten.

Har du brug for en livline?
Skulle du alligevel få brug for en ekstra livline, så tager du bare fat i os. Vi holder åbent i denne weekend op til fristen for momsindberetningen til SKAT. Så på lørdag og søndag sidder supporten klar til at hjælpe dig over chat og e-mail mellem kl. 11-14.