Du har muligvis oplevet længere svartider i e-conomic end normalt her hvor der skal indberettes moms.

Du har måske oplevet at e-conomic har opført sig som normalt ved 9-tiden, for så at få længere og længere svartider hen mod middagstid. Herefter har alt virket normalt indtil ved 13-tiden hvor svartiderne igen gik opad. Og klokken 14 var alt fint ingen. Kort sagt – svartiderne har været svingende.

Er det fordi det kommer som en overraskelse for os at der skal indberettes moms? Nej. Får det os til at ligne amatører? Ja, det gør det.

Problemets løsning findes desværre ikke i blot at sætte flere maskiner ind. Vi har vanen tro omkring moms kørt ekstra maskiner i stilling, men det har ikke virket som det plejer. Visse svartider forblev stadig høje.

Hvad vi gør på den korte bane.
Vi overvåger selvklart situationen og sætter ind med mere maskinkraft hvor det er muligt og arbejder på kodeoptimering.

På den længere bane
Vi vil ikke se der her igen. Intet er mere irriterende for dig og for os selv.  Uden at det skal blive for teknisk handler det om split af databaser og andre optimeringer.

Hvad du kan gøre (udover at bande)
Tålmodighed. Hvis du synes der går længere tid end normalt mellem at du klikker, til e-conomic reagerer, så er det bedste du kan gøre at vente lidt.

Det er helt naturligt at få lyst til at klikke flere gange i håbet om at det vil få tingene til at gå hurtigere, men det er det stikmodsatte der sker. Alle dine klik registreres og skal behandles, og jo flere klik, des længere tid tager det at behandle dem.

Vi undskylder ulejligheden mange gange.