Har du hørt om Hackathon? Det er en årlig begivenhed i e-conomic, hvor alle medarbejdere har mulighed for at komme med deres idé til en forbedring eller tilføjelse – et såkaldt “hack”. Og i år var der især én ting, der trak mange idéer til hacks. Nemlig det nyeste skud på stammen af tillægsmoduler i e-conomic – Smart Inbox.

Et af de hacks, der blev præsenteret handlede om at gøre det nemmere for dig at vedhæfte dine bilag til de rette posteringer i Indscanning og Smart Inbox. Og det er faktisk allerede blevet udviklet og implementeret, så din arbejdsgang nu bliver meget nemmere.

Fra 51 kliks til 4
Med hacket kan du nu søge på dine bilag efter dato eller skjule bilag, der allerede er vedhæftet en postering. Det sparer dig for rigtig mange klik, når du skal matche dine bilag med de rette posteringer. Faktisk vil det i nogle tilfælde reducere dine antal af klik fra 51 til kun 4.

Sådan gør du
Når du er i Smart Inbox eller Inbox til Indscanning, vælger du fanen “Vedhæft til postering”. Tryk nu på forstørrelsesglasset ud for bilags-feltet for at åbne “Find bilag” i et pop up-vindue. Her kan du:

  • Se hvilke bilag, der har vedhæftninger under kolonnen “vedhæftning”. Du kan også åbne vedhæftningen ved at trykke på forstørrelsesglasset
  • Søge på bilag efter dato ved at vælge “Fra dato” og “Til dato”
  • Lave en filtrering, så du kun ser bilag uden vedhæftninger, ved at sætte flueben i “Skjul posteringer med vedhæftninger”.

Det betyder, at du får et meget bedre overblik over dine bilag, og at det bliver langt lettere for at matche dine bilag med posteringer.

Lidt mere om Hackathon
I e-conomic afholder vi hvert år Hackathon for at sætte fokus på samarbejde og udvikling på tværs af afdelinger. Her har alle e-conomics medarbejdere mulighed for at præsentere deres idé til en tilføjelse eller forbedring – et såkaldt hack – til vores program, hjemmeside, mobilapps, support, eller noget helt femte. Herefter samler man et hold af kollegaer på tværs af virksomheden, som bruger hele dagen frem til midnat på at udvikle hacket.

Hacket skal være klar til at blive implementeret næste dag, hvor alle ansatte i e-conomic stemmer om, hvilket hack der er det bedste. Der er altid udsigt til både hæder og flotte præmier for vinderen, så det gælder selvfølgelig om at give den hele armen.