To-do-liste, indkøbsliste, ønskeliste, kundeliste, vareliste, leverandørliste, osv. Listen over lister er lang. Jeg kan godt lide lister – og hvis du også kan, vil du blive glad for en af nedenstående nyheder, som netop gør dit listearbejde meget smartere.

Af andet nyt kan jeg også fortælle om avanceret søgning, hjælp til valg af bilagsnumre og et par finjusteringer mere.

Filtrering på spærrede kunder og varer giver dig bedre oversigt

Vi har haft en del fokus på vores forum på det sidste. Og det har vi, fordi det giver super god mening med et medie, hvor vi kan få jeres input, og at I – brugerne imellem – kan dele jeres erfaringer og råd til at arbejde smartere i e-conomic.

Et forumønske, som vi har fået for længe siden, er at vise spærrede kunder og varer – og altså ikke alle på én gang. Og det ønske har vi nu opfyldt.

Filtrer spærrede og åbne varer

Nu har du nemlig følgende valgmuligheder:

  • Åbne: se kun åbne enheder
  • Spærrede: se kun spærrede enheder
  • Alle: se både åbne og spærrede enheder

Hvis du vælger at vise alle enheder, tilføjes en ekstra kolonne som viser, om enheden er spærret eller åben. Så nu er det enklere at bevare overblikket over, om de rigtige enheder (f.eks. varer eller kunder) er spærrede.

 

Avanceret søgning på kunder og leverandører

Vi introducerede avanceret søgning og ikonet med det blå plus for nogle måneder siden i projekt- og lagermodulet:

Avanceret søgning ikon

 

 

 

 

Nu har vi udvidet denne mulighed, så du også kan foretage avancerede søgninger på dine kunder og leverandører og søge f.eks. på adresse:

Avanceret søgning på kunder

Nu er det altså endnu nemmere at finde lige den kunde, du leder efter. Dette er endnu et ønske, som vi har implementeret, efter det er blevet foreslået på vores forum. I ligger inde med nogle rigtig gode ideer, så dem hører vi gerne mere til. Hop ind på vores forum og giv dit besyv med.

Få tip om næste ledige bilagsnummer

Når du arbejder med bogføring og posteringer, får du nu vist en pop-up-besked, hvis du forsøger at bogføre bilag, som ligger i kassekladden og har samme bilagsnummer. Du får også en advarsel om, hvilke bilagsnumre der eventuelt har vært bogført tidligere.

Derudover får du også mulighed for at klikke dig ind på det specifikke bilagsnummer for at se, hvilken slags bilag det gælder, og hvordan det er bogført. I tillæg hertil kan du ændre til næste ledige bilagsnummer, hvis du vil det.

Bilagsnummer - allerede bogførste posteringer

 

Og så lige et par tilføjelser mere

Flere muligheder på hjem-fanen

Når du besøger hjem-fanen i e-conomic, har du siden efteråret kunne få en oversigt over dine ubetalte salgsfakturaer. Nu kan du også oprette en ny faktura lige med det vuns. Eller registrere et bilag. Tidligere fungerede knapperne bare som navigering, men nu kan du altså komme i gang med arbejdet endnu hurtigere. Og du kan naturligvis også åbne chatten, hvis du har spørgsmål til os.

Muligheder på hjem-fanen i e-conomic

Forskellig valuta i bogførte bilag?

Når du skal overføre posteringer til bogførte bilag og leverandøren/kunden har en anden valuta end din grundvaluta, bliver du nu advaret om, at disse posteringer vil blive ændret til grundvalutaen i kassekladden.

Tilføjelse til EAN-fakturering i e-conomic

Endnu et forumønske, vi har gennemført, er muligheden for at inkludere CVR-nummer i filen, som bruges til EAN-fakturering. Dette gør det meget nemmere at bruge e-fakturering i de tilfælde, hvor kundens CVR-nummer bruges til at identificere modtageren.

 

Jeg håber, du kan bruge disse nyheder, som vi har implementeret i løbet af den sidste måneds tid. Tre ud af seks nyheder er gennemført på baggrund af forslag fra jer derude, så mon ikke de falder i god jord. Og som nævnt, så meld endelig ind på forum med dine forslag, eller stem på forslag fra andre brugere. Sammen kan vi gøre e-conomic endnu bedre.