dialog-om-e-conomicI udviklingen af ny e-conomic, har det været vigtigt for os at lave et regnskabsprogram, der ikke kun var pænere end det gamle, men som også gjorde brugeroplevelsen bedre med bl.a. nye funktioner og smartere arbejdsgange.

For at finde ud af, hvordan vi kunne gøre e-conomic bedre for brugerne, gik vi direkte til kilden og snakkede med nogle af vores mest aktive brugere – administratorerne.

Ny e-conomic er et bedre e-conomic fordi…
e-conomics udviklere har løbende været på besøg hos forskellige administratorer for at få input og feedback. Udviklerne har kigget med fra sidelinjen, for at se, hvordan administratorer arbejder i regnskabsprogrammet og få ideer til, hvordan de kunne optimere arbejdsgangene.

Samarbejdet gjorde det muligt at lave mindre finjusteringer i e-conomic, der giver rigtig god mening for administratorer. Fx har vi lavet genvejstaster (tallene 1-5), når man skal vælge posteringstype og vi har indsat direkte links i kassekladden til kontokortene, da det var noget, administratorerne efterspurgte. Du kan få flere detaljer om forbedringerne efter brugernes ønsker her.

Dialogen med vores brugere gjorde det også muligt at ryste posen og nytænke arbejdsgangene, så du kan spare klik og dermed tid. I ny e-conomic vil du fx opleve, hvordan vi har optimeret processen med at oprette virksomheder og gjort det muligt for dig at designe dine posteringsfelter i kassekladden. Du kan se og læse mere om nogle af de forbedrede workflows for administratorer her.

Samarbejdet og dialogen med vores kunder har været en essentiel del i udviklingen af det nye – og bedre e-conomic.

Vi håber, at I vil nyde det nye e-conomic og blive ved med at give os feedback, så vi kan blive ved med at forbedre vores regnskabsprogram.