Fornyelse af prisstrukturen

e-conomic har altid bestået af to abonnementstyper: Small og Standard, hvor forskellen består i antal posteringer og prisen. Når/hvis du overstiger 2.000 årlige posteringer, bliver du flyttet til et Standard-abonnement og skal dermed betale mere ”for det samme produkt”.

I oktober indførte vi et nyt abonnement, Start-up, til 99 kr. Det er en billigere løsning, der henvender sig til mindre virksomheder, der kun skal bruge de basale regnskabsfunktioner. Når virksomheden vækster og dermed skal bruge flere posteringer, kan den skifte til et større abonnement, der samtidig åbner op for nye funktioner. På den måde oplever man som kunde at få mere værdi, når man opgraderer, da man også får udvidet sit abonnement. Det er ud fra denne tankegang, at vi har besluttet at forny vores prisstruktur.

Sådan kommer de nye abonnementer til at se ud

Fra d. 1/1-2015 lancerer vi vores nye prisstruktur, der gør op med, at kunder med meget forskelligt forbrug og forskellige behov, betaler den samme pris.

Vi har længe ønsket at ryste posen, når det kom til vores priser. Vores plan har været at lave en prissammensætning, hvor priserne afspejler ens brug af e-conomic.  Igennem årene har vi fået mange forskelligartede kunder og vi mener, at vi med den nye prisstruktur, kan favne bredden på vores kunder bedre.

Herunder kan du se, hvordan vores kommende priser kommer til at se ud.

Blev du kunde før 2015, vil de nye priser først gælde ved faktureringen i april 2015.

For nye kunder, der starter deres abonnement i 2015, vil priserne gælde fra start af.

nye-priser-pr-1-1-2015-abb

 

Skal du bruge flere end 5.000 årlige posteringer koster abonnementet:

  • Op til 10.000 posteringer: 449 kr.
  • Op til 25.000 posteringer: 519 kr.
  • Ubegrænset posteringer: 599 kr.

nye-priser-pr-1-1-2015-moduler

 

Vi kontakter dig direkte vedr. prisændringen

De nye priser kommer til at påvirke eksisterende kunder forskelligt. Nogle vil opleve en prisstigning, andre et prisfald og mange vil slet ikke opleve nogen prisændring. Under alle omstændigheder, vil du blive kontaktet enten telefonisk eller via mail, så vi kan oplyse dig om, hvordan prisændringen vil påvirke lige præcis dig.

Vi er allerede i fuld gang med at kontakte vores kunder, hvilket vi er nødt til at gøre ’i bundter’ for at vi kan følge med. Så bare rolig – vi kontakter også dig. Prisændringen vil også snart komme til at fremgå i din e-conomic-aftale.

Da nogle af jer vil opleve en prisstigning, er vi med på, at det ikke er alle, der synes, at dette er en god nyhed. Vi mener dog, at vi har fået lavet en prisstruktur, der er mere fair og hvor prisen bliver bedre tilpasset den enkelte kunde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid tage fat i os på info@e-conomic.dk eller på tlf. 88 20 48 40.