Vi er nu kommet til andet kapitel i vores sommerblogserie, hvor vi giver dig tips og tricks til at styre dit administrative arbejde i e-conomic fra solsengen på Mallorca eller oplevelsesturen i Vietnam.

e-conomic har nemlig en række enkle funktioner og integrationer, som kan hjælpe dig med at være forbundet på ferien og arbejde mobilt og fleksibelt. Som du måske ved, kan håndteringen af bilag både være tidskrævende og vanskeligt at ordne på farten. Men med vores tillægsmodul Indscanning, kan du både håndtere bilag mobilt og superhurtigt, så lad os starte der.

Nyd din ferie del 1

Det kan du med Indscanning
Ved at aktivere indscanningsmodulet i din e-conomic-aftale, kan du:

  • Forenkle håndteringen af bilag og slippe for fysisk opbevaring
  • Føle dig helt tryg, fordi du får 100% databeskyttelse på dine bilag
  • Give dig selv og din bogholder adgang til dine bilag døgnet rundt
  • Få uploadet bilag til e-conomic med det samme, så alt information altid er opdateret

Og når du først har forenklet din håndteringen af bilag med indscanningsmodulet, kan du også hente appen, ”e-conomic – udgifter” til iOS eller Android – den er gratis og gør dit bilagsarbejde endnu nemmere. Du kender måske appen, “e-conomic – udgifter”, under sit tidligere navn “e-conomic – expenses”, men vær opmærksom på, at den har skiftet navn.

Få en mere mobil arbejdsgang
Når du har aktiveret tillægsmodulet, Indscanning, kan du dokumentere og håndtere dine bilag uden for kontoret. Og fordi bilagene sendes direkte til vores API, kan din bogholder få adgang til dokumenterne med det samme. Med appen, ” e-conomic udgifter”, kan du tage et billede af et bilag og skrive hvad det drejer sig om med det samme. Så kan du bogføre bilaget på et senere tidspunkt og stadig være sikker på at have al den relevante information, selvom det måske er længe siden, du registrerede bilaget.

Hvis du aktivere Indscanning i ferien, kan du være sikker på at al information er korrekt og opdateret, når du kommer hjem og skal bogføre i e-conomic. Eller, du kan lade din bogholder bogføre det hele for dig, mens du er væk. På den måde kan du nemt arbejde mere mobilt og fleksibelt, når du er på ferie.

Slap af og undgå dårlig samvittighed
Med Indscanning er du altså sikker på, at din bilagshåndtering bliver nemmere end nogensinde. Samtidig bliver dit arbejde også meget mere fleksibelt, fordi det eneste du har brug for er en smartphone eller tablet og internetadgang. Det spiller altså ingen rolle om du befinder dig i en solstol på Mallorca eller et lokalt marked i Vietnam – med Indscanning havner dine bilag altid i de rette hænder.

Indscanning koster 59 kr. om måneden. Du kan læse mere om, hvordan du aktiverer modulet i vores online regnskabsleksikon, e-copedia. Når du har aktiveret modulet, kan du gartis hente appen, “e-conomic – udgifter” til iPhone og iPad i App Store, eller til Android i Google Play.