Hver 3. måned dykker vi ned i de forslag vi modtager fra jer, for at gøre jeres ønsker til virkelighed i e-conomic. Denne gang blev det til 12 nye forbedringer, som du kan se her på listen.

Brænder du inde med et forslag? Opret dig på forum hvor du kan stemme på eller indsende forslag. Din mening er vigtig, og vi glæder os til at høre fra dig.

12 nye forbedringer i e-conomic

 1. Eksportér varenumre med 0 foran
  Nu kan du eksportere varelister til excel, uden at miste nullerne forrest i varenumrene. Når du f.eks. skal prisregulere, lave mange ændringer på én gang, eller hvis du bruger lagerstyring, vil det nu være lettere at eksportere og importere varer med deres rigtige varenumre.
 2. Samlet rabat i procent
  Lav en opdatering af varerabatten, i procent, på alle eller udvalgte varelinjer i din faktura. Funktionen hedder ‘Opdater rabat’ og du finder den under ‘Andre muligheder’ på din faktura.
 3. Se alle ikke-udførte noter på din kunde, under fakturering
  I din fakturakladde kan du nu se og bladre mellem alle ikke-udførte noter på din kunde – ikke længere kun den ældste.
 4. Ekstra sikkerhed mod at slette alt dit arbejde ved en fejl
  Det sker at kunder kommer til at slette alle posteringer i en kassekladde, og skal bruge lang tid hos supporten for at få arbejdet tilbage. Som en ekstra sikkerhed, skal du nu selv skrive ordene ‘Slet alt’, før din kassekladde helt kan slettes.
 5. Indsæt subtotal med moms på dine salgsfakturaer
  Sidst var én af forbedringerne, at du kunne indsætte en subtotal på dine salgsfakturaer. Nu kan du også indsætte en subtotal med moms. Det betyder at du kan lægge en ekstra linje på din faktura, hvor du selv kan definere hvilke varelinjer, der skal summeres. Linjen kan nemt sættes på og flyttes rundt efterfølgende.
  Sæt flueben i de linjer du vil lave en sub-total på, og vælg ‘sum valgte’ under ‘andre muligheder’. Så vil du kunne se dem i din fakturavisning.
 6. Opdateret design på kopieringer fra Arkivet
  Nu vil du se et opdateret pop-up vindue når du skal kopiere tilbud, ordre eller faktura.
 7. To færøske banker har fået rettet navnet
  Navnet på de færøske banker er blevet rettet:
  – fra Føroya Banki (Bank Nordik), til BankNordik FO
  – fra BankNordik, til BankNordik DK/GL

Forbedringer til Inbox og Smart Inbox

 1. Mulighed for kommentar til bilag i godkendelsesmailen
  Når et bilag sendes til godkendelse, er det nu muligt for godkenderen at skrive en note til bilaget direkte i mailen.
 2. Vælg betalingstypen ‘Kun postering’
  Dette er ikke en ny funktion i kassekladden, men den er nu også kommet til Inbox.
  Vælg betalingstypen “Kun postering” når du laver en leverandørfaktura. Så opretter e-conomic automatisk en postering af typen leverandørbetaling samtidig. Husk at udfylde hvilken beholdningskonto pengene trækkes fra ved betaling.
 3. Søg valuta direkte i valutafeltet
  Nu kan du søge valuta direkte i valutafeltet, i stedet for at rulle nedad en liste for at finde din valuta. Skriv f.eks. ‘GBP’ i feltet, og vælg det forslag det kommer frem.
 4. Optimeret preview i Inbox
  I Inboxen kan du holde musen henover forstørrelsesglasset, og få en forhåndsvisning af dine indsendte bilag. Nu er forhåndsvisningen rykket lidt til højre, så du kan se din liste på venstre side, og rulle musen ned langs alle bilagenes forstørrelsesglas.

Forbedring til tillægsmodulet: Projektstyring

 1. Tilføj øvrige referencer som fast tekst på projekterne
  Tilføj en øvrig reference på et projekt, f.eks. et købsordre- eller rekvisitionsnummer eller andet, så den fremover er en fast tekst på alle fakturaer. Rediger dit projekt og udfyld “Øvrig reference”, og opret herefter fakturaerne via salg → kunder → projekt → ny faktura.

Har du et ønske til en forbedring?

Som bruger i e-conomic, har du en værdifuld indsigt i programmets funktioner og brug i hverdagen. Derfor sætter vi stor pris på at du og andre brugere sender os forslag, som kan gøre programmet endnu bedre for alle. Hvis du vil have indflydelse på de forbedringer vi laver til næste gang, så husk at oprette dig på forum, hvor du kan stemme på forslag eller skrive dine egne.

Vil du se alle forbedringer der er blevet lavet i e-conomic siden nytår, kan du altid følge med i
alle de seneste opdateringer her.