I dag lancerer vi endelig vores længe ventede forum. Forummet er til dig der har gode idéer, spørgsmål eller tips til brugen af e-conomic. Alle kan deltage i debatten og der er et bredt udvalg af emner at debattere.

Formålet med forummet er at åbne op for dialog mellem dig og e-conomics øvrige brugere. Vi har mange e-conomic brugere der gennem tiden er blevet eksperter i vores regnskabsprogram og den ekspertise kan nu komme de øvrige e-conomic brugere til gavn.

Gå direkte til forummet og start debatten her

Sidder du med et fif der kan gøre e-conomic endnu lettere at bruge, eller har du et spørgsmål som du tror de andre brugere kan hjælpe med, så har du nu chancen for at skrive til alle de danske e-conomic brugere ét sted.

Få hjælp til dit regnskab
Som noget helt nyt har du nu også mulighed for at spørge om hjælp til dit regnskab. Vi oplever ofte at folk spørger om hjælp til hvordan de skal føre deres regnskab, men det er ikke noget vi kan hjælpe med. Vi kan kun hjælpe med hvordan man rent teknisk bruger e-conomic.  Som min kollega Tue siger: ”Fordi man har lavet en svensknøgle, betyder det ikke at man ved hvordan man reparerer en bil.”

Men jer der bruger e-cononic har den ting til fælles at i sidder med et regnskab på næsten daglig basis. Og så er der alle vores revisorer, bogholdere og administratorer som lever af netop denne form for rådgivning. Så der er masser af eksperter derude som kan hjælpe med at svare på de lidt simplere spørgsmål om regnskab.

Til de mere omfattende spørgsmål har vi lavet et særligt forum for dig der søger en revisor, administrator eller bogholder. Her kan du beskrive dit regnskab så en revisor eller bogholder, har mulighed for at vurdere om opgaven passer til dem.

En god debatoplevelse
I forhold til vores blog her, hvor debatten i høj grad er styret af de indlæg os fra e-conomic publicerer, har du som bruger i langt højere grad mulighed for at sætte dagsordenen og at bestemme hvad der skal debatteres på forummet.

Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse når de benytter forummet og derfor vil vi anbefale dig at læse spillereglerne inden du går i gang med at skrive dit første indlæg. Men generelt er en god tommelfingerregel at hvis du opfører dig pænt, som du ville gøre i en dialog i den virkelige verden, så er du allerede godt på vej til at få en god oplevelse på forummet.

Debatter regnskabsprogrammet e-conomic her

Velkommen på vores forum