Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic nemmere for dig som bruger at arbejde i. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle de gode forslag, vi modtager fra jer på vores forum og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer.

I denne omgang er det blevet til 5 fede forbedringer i e-conomic, som du kan læse mere om herunder.

5 nye forbedringer i e-conomic

 1. Se summen af igangværende fakturaer, ordrer og tilbud
  Nu kan du se, hvad værdien af igangværende fakturaer, ordrer og tilbud er. På tilbud og ordrer kan du også se værdien af det, der er sendt til dine kunder. Det kan give dig et nemt overblik over omsætning, der er på vej.
 2. Indsæt subtotal på dine salgsfakturaer
  Nu kan du indsætte en subtotal på dine salgsfakturaer. Det betyder, at du kan lægge en ekstra linje på din faktura, hvor du selv kan definere hvilke varelinjer, der skal summeres. Linjen kan nemt sættes på og flyttes rundt efterfølgende. Du finder den nye mulighed på din salgsfaktura under ‘andre muligheder’.
 3. Angiv forskellige e-mailadresser til rykkere og kundekontokort
  Vi har arbejdet videre på en af de forbedringer, vi lavede sidste gang vi dedikerede to uger til at lave forbedringer i e-conomic. Dengang fik du mulighed for at angive forskellige e-mailadresser per kunde til fakturaer, ordrer og tilbud. Nu har vi udvidet mulighederne, hvilket betyder, at du nu også kan angive forskellige e-mailadresser til rykkere og kundekontokort.
 4. Løbende saldo på kundekontokort
  Du kan nu lave dine kundekontokort med løbende saldo. Det gør du ved at tilføje en ny kolonne i layoutet af kontoudtoget. På den måde kan din kunde nemt få et overblik over fakturaer, indbetalinger og rykkere. 
 5. Levering af ordrer med og uden lagertræk
  Sidst, men ikke mindst, er der kommet en forbedring til alle jer med tillægsmodulet Lagerstyring. Når du har en ordre med varer, der skal leveres og varer, der ikke skal leveres, kan din ordre nu stå som fuldt leveret. Førhen kunne en ordre med en blanding af varer med lagertræk og uden lagertræk aldrig blive fuldt leveret. Det var på grund af, at leveringen blev styret af følgesedler. Det er kun muligt at danne følgesedler ud fra varer med lagertræk, hvilket betød, at varer uden lagertræk ikke kunne registreres som leveret. Varer uden lagertræk, såsom fragt og administrationsgebyr, er derfor nu taget ud af vurderingen af, hvorvidt en ordre er fuldt leveret, da de aldrig kunne leveres.

Jeg håber, at du bliver glad for alle de forbedringer, vi har lavet. Hvis du vil have overblik over de seneste opdateringer i e-conomic, kan du se den fulde liste på forum her >>

Din idé kan blive til virkelighed
Har du et forslag til en forbedring i e-conomic, som vi skal lave i fremtiden? Så skriv til det til os på forum. Så kan det være, at det er din idé vi arbejder på næste gang.