Det er ikke nogen hemmelighed, at der er sket lidt i e-conomic i de sidste par måneder. Vi er blevet købt af Visma, vi har fået nye kolleger her på kontoret, vi har brugt noget tid på at lære hinanden at kende, og vi har lagt en masse planer. Nu er hverdagen og rutinerne ved at indfinde sig igen.

Her er en lille opsummering af, hvad der er sket på produktfronten de sidste par måneder. Der er nogle godter iblandt – og flere af dem er faktisk jeres forslag fra vores forum.

Der er et par ting til administratorerne

1: Fortryd godkendelse af posteringer

Når du arbejder med posteringer, kan du nu fjerne godkendelsesfluebenet ved alle posteringer i kassekladden på én gang. Du skal altså ikke længere gøre det langsommelige arbejde med at klikke dem af én efter én.

Dette sparer dig for masser af tid og endnu flere museklik, når du arbejder i kassekladden med hundrede- eller sågar tusindvis af posteringer. Det er et forumforslag, som vi har implementeret. Tak for inputtet!

2: Nemmere navigering i favoritlisten

Du har længe kunnet bruge favoritlisten til at navigere mellem de af dine kunder, som du administrerer mest. Ind til nu har det været sådan, at du kun kunne tilgå listen inde fra en kundes aftale. Du skulle altså vælge at administrere en kunde fra den overordnede liste inde i dit administratormodul, før at listen blev tilgængelig.

administrator favoritliste

Men sådan er det ikke længere. Nu kan du nemlig folde favoritlisten ud allerede inde i dit administratormodul. Det er en lille ting, men som man siger – mange bække små…

Der er også lidt til Lager

Fakturalinjer opdateres automatisk med totalsum

Når du opretter leverandørfakturaer og tilføjer flere linjer på fakturaen, vil du løbende kunne se det samlede beløb på fakturaen. Det opdateres nemlig automatisk, så du kan følge med i, om alt stemmer – og du slipper for hele tiden at lukke linjen for at kunne se linjetotalen. Vi arbejder lige nu på at få denne funktion til at fungere på almindelige fakturaer, tilbud og ordrer.

Vejledende kostpris på varer

Når du opretter varer med Lagermodulet, så er den vejledende kostpris obligatorisk. Det kan nemlig blive noget værre rod, hvis du går i gang med at fakturere uden at have en vejledende kostpris på dine varer.

Tidligere har der stået ”0,00” i feltet, men for at hjælpe dig med at undgå ukorrekte kostpriser i dit lager, har vi nu fjernet det. På den måde kan du sikre, at du ikke overser feltet og derfor får udfyldt feltet korrekt, når du opretter nye varer.

Nåh ja, denne sag kommer også fra vores forum.

Og så en sidste ting til rapporterne
I fanen Rapporter har vi fjernet ”Annuller”-knappen, og erstattet den med en ”Ryd”-knap. Dette gør det lettere for dig, når du skal lave en ny søgning i Rapporter. Ved at klikke på Ryd-knappen, vil alle søgefelterne blive tømt, så du nemt kan indtaste nye søgekriterier til en ny søgning.

Ryd søgning i rapporter

Jeg håber, du kan bruge forbedringerne. Og tag endelig et smut forbi vores forum, hvis du også har et forslag, eller hvis du vil kaste din stemme af sted mod et andet forslag derinde.