Jeg er stolt af at kunne løfte sløret for vores seneste skud på stammen i forhold til præsentation af e-conomic. Online præsentationer. Online præsentationerne er din mulighed for at få demonstreret e-conomics funktioner direkte på din egen skærm i små letfordøjelige bidder af 45 minutters varighed.

Kom i gang med e-conomic

Er du ny bruger eller overvejer du om e-conomic er noget for dig, er ”Kom i gang med e-conomic” præsentationerne en rigtig god måde at få et overblik over de mange muligheder e-conomic giver dig. Har du ikke allerede et abonnement, vil jeg anbefale dig at kombinere online præsentationerne med et gratis prøveabonnement. På den måde kan du både før og efter præsentationerne prøve funktionerne af uden at du forpligter dig til et abonnement.

Bliv klogere på e-conomics tilvalgsmoduler

Online præsentationer er også en service du som erfaren bruger kan benytte dig af for at lære mere om vores tilvalgsmoduler. Der vil løbende være præsentationer af tilvalgsmodulerne hvor du kan se præcis hvilke funktioner de enkelte moduler åbner op for. Desuden vil der hver uge være en specialiseret præsentation af en af de mere avancerede funktioner i e-conomic.

En online præsentation siger mere end 1000 ord

Alle de ovennævnte præsentationer er også et værktøj for dig som administrator, der ønsker at dine klienter benytter e-conomic. Online præsentationerne illustrerer hvad e-conomic er for en størrelse og hvad dine klienter rent faktisk får ud af at benytte e-conomic.

Hvornår og hvordan?

Den første online præsentation finder sted tirsdag den 6. april 2010 kl. 9.00 og emnet er projektstyringsmodulet. Senere samme dag klokken 15.00 finder du den første “Kom i gang med e-conomic” præsentation.

Herefter holder vi to præsentationer hver mandag til onsdag, tre præsentationer torsdag og en enkelt fredag.

Du kan allerede nu tilmelde dig præsentationerne her

Jeg vil opfordre dig til at holde øje med tilmeldingssiden, da den løbende bliver opdateret med nye præsentationer.

Jeg håber du får glæde af vores nye service.