For et par måneder siden skrev vi det her blogindlæg om automatisk import af kontoudtog fra Nordea. Kort tid efter fandt vi dog ud af, at Nordea er ved at udfase muligheden for at se kontobevægelser via et aftalenummer. I stedet vil man skulle bruge NemID, og dette kan vi desværre ikke implementere i e-conomic, så det betyder, at det snart ikke vil være muligt at lave automatisk import af Nordeas kontoudtog til e-conomic.

Vi har nu lidt mere nyt i sagen, som du kan blive klogere på her, hvis det er relevant for dig.

Hvad er det nu, det der Nordea Konto-Kik er?

Nordea Konto-kik er en side, som Nordea har lavet, så deres kunder kan logge ind og se deres kontoudtog, men hvor de ikke kan lave betalinger eller overføre penge.

Har e-conomic en integration til det?

Ja, i dag har vi en integration til Nordea Konto-kik på den løsning, hvor du bruger er aftalenummer og adgangskode. De giver dig mulighed for trække dit kontoudtog direkte til bankafstemningsmodulet.

Hvad sker der med det?

Nordea er ved at udfase deres aftalenummer/adgangskode-løsning. Det betyder, at du ikke længere vil kunne trække dit kontoudtog direkte ind i vores system. I stedet vil du igen skulle gøre det via en fil. Dette vil være løsningen, indtil Nordea laver en ny løsning, og vi har lavet en integration til den.

Hvad med os, der har Nordea Konto-Kik allerede?

Løsningen vil fortsat virke, nok frem til en gang i 2017, hvor Nordea kommer med en ny løsning. Du vil fortsat kunne bruge løsningen, indtil Nordea udfaser enten aftalenummer/adgangskode eller Konto-kik.

 

Hvis du har spørgsmål til løsningen, så er du velkommen til at tage fat i os.