Mandag den 11. juni fra ca. kl. 9.30 til 12.15 kørte e-conomic meget langsommere end normalt. Det skyldtes i korte træk en længere svartid end normalt på vores database.

Problemet opstod, fordi vores webhook-service genererede en masse kald, som ikke blev besvaret. I stedet for at kaldende fejlede, blev de lagt i kø igen og igen. Det gav en større belastning end normalt og fik e-conomic til at køre langsomt.

For at løse problemet permanent lavede vi derfor servicearbejde i e-conomic i går fra kl. 23.00 til 03.00, hvor vi opdaterede vores database.

Vi undskylder meget de gener, driftsforstyrrelserne må have haft for dig.

Hvad gør vi for at sikre en stabil drift?
Vi arbejder altid på at sikre så stabil en drift så muligt i e-conomic og er derfor i gang med at flytte vores database til en public cloud, der hedder Azure.

Når vi flytter til Azure, deler vi den ene database, vi har i dag, op i flere, mindre databaser. Det giver os en masse tekniske fordele, som kan sikre vores kunder en mere stabil drift og bedre hastighed i e-conomic i fremtiden.

Vi arbejder på højtryk for at få flyttet vores database til Azure, men vi kan desværre ikke sige præcist, hvornår det sker.

Endnu en gang undskylder vi for driftsforstyrrelserne og ulejligheden.