I disse dage er arbejdet på vores nye generation af brugergrænseflade (UI) begyndt – et projekt, der skal sikre, at vi også i fremtiden kan give dig en moderne, up-to-date applikationsplatform indenfor regnskabssystemer.

Vores største udfordringer i dette arbejde er, at forbedre brugerens oplevelse af systemet, dvs gøre systemet hurtigere, gøre systemet mere fleksibelt og tilpasse systemet til de daglige opgaver hos revisorer, bogholdere, slutbrugerkunder og andre brugere af systemet.

Performance er et centralt spørgsmål for web-applikationer, og vi har haft vores andel af problemer med ydeevnen i fortiden. I det nye UI projekt, sigter vi mod at løse evt. problemer med ydeevnen på forhånd. Derfor arbejder vi på, at udvikle en højtydende applikation med kort responstid, effektive inddata processer, samt en applikation optimeret til både tastatur og mus.

I moderne it-systemer, forventer brugeren fleksibilitet, og vi har meget fokus på at udvikle et system med visse muligheder for tilpasning til din hverdag indenfor nogle overordenede rammer. Hvilke data er relevante for din virksomhed? hvad skal det være tilgængelig og vises? og hvordan skal data kommed ind i applikationen.
I fremtiden, vil du få mulighed for mere kontrol, eller vælge opsætninger mm. specificeret af e-conomic. Den individuelle tilpasning vil være en valgmulighed, ikke et krav 🙂

For at nå disse mål, skal vi lave en masse prototyper og eksperimenter, samt teste en masse ny teknologi.
Et eksempel er i forhold til kundens hardware, hvor vi kigger på caching af data for at forbedre resultaterne og brug af AJAX for at øge hastigheden når data sendes frem og tilbage, vi vil selvfølgelig også gennemføre tests for sikre den nødvendige kvalitet af vores software. Dette er ikke en lille opgave!

Så hvornår vil du drage fordel af dette arbejde?

Vi har en række forbedringer i støbeskeen, som vil bygge videre på dette nye UI projekt, og en af de første forbedringer du vil se, er en ny kassekladde. Hvornår den er færdig, tør jeg ikke spå om, men du vil løbende høre nyt herfra.

Vi er nu startet, og glæder os til at dele fremskridtene med dig!