Måske er du en af dem, der har oplevet længere svartider her i januar måned.

Derudover var det ikke muligt at komme på det danske website mandag den 26. januar i tidsrummet fra midnat til 08:45. Det skete i forbindelse med en dum fejl ved overflytning af e-conomic.dk-domænet til ny leverandør.

Er du en af de berørte, beklager vi inderligt de gener du har haft.

Stor kundetilgang er en af årsagerne
De sidste godt 6 måneder har vi forberedt en stor udvidelse og et skift af hostingpartner. Planen var at gennemføre udvidelsen ubemærket, men vi blev overhalet af en ekstraordinær stor kundetilgang i januar og den kommende momsafregning.

Størst aktivitet midt på dagen
Det er i tidsrummet 10-14 i hverdagene, at der er flest brugere på e-conomic. Oplever du længere svartider, vil det sikkert være i det tidsrum. Omkring halvdelen af døgnets samlede antal brugere af e-conomic er på systemet mellem 10 og 14.

Løsning: Optimeringer nu, ny hardware og ny hosting i februar
Vi arbejder intenst på at forbedre svartiderne. Natten til den 28. januar foretog vi en række optimeringer, og som du måske allerede kan mærke, har det hjulpet en del på svartiderne.

Den 21-22. februar opgraderer vi med nye servere og nye hostingfaciliteter. Lidt populært sagt kan du sammenligne den kommende opgradering med udskiftning af en V8- til en V24-motor: Det bliver en forbedring, der kan mærkes.

Den nye hardware og hosting kan desuden meget nemmere udvides i kapacitet og hastighed i takt med det stigende antal brugere.

Med andre ord: Vi udvider og ombygger, og vi beklager hvis du oplever længere svartider i denne periode.