Der har i den seneste tid været en del debat ang. browservalg og vi har naturligvis fulgt med fra sidelinjen. Nu har Google netop frigivet version 5 af deres populære browser ”Chrome” og der er sket rigtig mange gode ting med browseren siden den første version kom på gaden.

IT-kommentator ved Berlingske Business Dorte Toft, roser Chromes hurtighed i artiklen ”Prøv Chrome. Eller når livet er for kort til sløve browsere”.

 

e-conomic i Chrome

Prøv e-conomic i Chrome

Eftersom det er Google der står bag browseren, er der selvfølgelig kælet for detaljerne når det kommer til søgning. De fleste andre browsere har i dag et søgefelt ved siden af adressefeltet, men i Chrome er de to felter slået sammen. Det betyder, at hvis du ikke kan huske adressen på den webside du vil besøge, så kan du i stedet indtaste f.eks. ”e-copedia” i adressebaren. Så bliver søgningen udført på Google og du får vist resultaterne som du kender det fra en alm. Google søgning.

Her hos e-conomic har vi fået mange positive meldinger fra brugere, der oplever en højere hastighed i vores regnskabsprogram når de bruger Chrome. Så hvis du har mod på at forsøge dig med en anden browser, så er der en god sandsynlighed for at du vil opleve højere hastigheder i regnskabsprogrammet. Det skal for en god ordens skyld siges, at vi ikke supporterer Chrome. Skulle du have spørgsmål til Chrome, kan du i stedet stille dem under browsersektionen i vores forum, så er der højst sandsynligt nogen der kan hjælpe dig.

Du kan hente browseren her og se om det er noget for dig.