Sidste år besluttede vi os for at holde en Hackathon-dag hos e-conomic, hvor vi blandede medarbejdere inden for udvikling, marketing, support m.m. og delte dem ind i små teams, der skulle konkurrere om at finde på den bedste forbedring til e-conomic regnskabsprogram.

e-conomics Hackathon

Vores idé var, at ved at blande de medarbejdere, der dagligt er i kontakt med vores kunder, sammen med udviklere, der kan trylle med vores regnskabsprogram, kunne vi få gennemført nogle forbedringer, der ville have stor værdi for vores kunder.

HackathonHackathon gav e-conomics medarbejdere mulighed for at være kreative og arbejde med idéer som de løbende har fået fra vores kunder, hvilket der kom nogle super guldkorn ud af.

Før arrangementet havde vi regnet med, at et par af idéerne skulle føres ud i livet/e-conomic, men vi endte faktisk med flere gode forslag som vi løbende har implementeret i regnskabsprogrammet.

 

Implementerede Hackathon-forbedringer:

  • Zoom på indscannede bilag, så du hurtigt kan gennemse bilaget (Tillægsmodul Indscanning)
  • Opret rabatter for debitorer og debitorgrupper
  • Gensend fakturaer, kreditnotaer og rykkere direkte fra debitorkontokortene ved at klikke på kuvertikonet
  • Se fakturanummer i listen over kassekladdeposteringer
  • Få specificeret saldobalance- og kontokortrapporter ved at klikke på den enkelte linje

Flere Hackathon-arrangementer i fremtiden

Hackathon var en stor succes på flere planer. Først og fremmest fik vi gennemført nogle værdifulde forbedringer, der har gjort e-conomic smartere at arbejde med for vores kunder. Men det har også været en god oplevelse for vores medarbejdere at arbejde sammen på kryds og tværs af afdelingerne og opleve, at deres idé blev til en plan, der endte ud i en konkret forbedring i e-conomic.

Hackathon-fremvisning

Det giver så meget mening at gentage succesen, så vi planlægger et årligt Hackathon-arrangement her i biksen, hvor vi kan få endnu flere gode og kreative idéer implementeret.

Husk, at hvis du brænder inde med nogle forslag til forbedringer, der kan gøre det smartere at arbejde i e-conomic, så del dem endelig på vores forum!