Siden 2 juni har jeg været ansat her hos e-conomic Danmark.

Mit navn er Michael Jepsen og jeg er ansat som key account manager, med ansvaret for at styrke og udvikle samarbejdet med administratorer /revisorer/bogholdere på sjælland, og sammen med disse sikre en fortsat vækst i antallet af tilfredse partnere og slutbrugere.

Da jeg ved at juni er en meget travl periode, har jeg kun forsigtigt prøvet at kontakte enkelte af vores partnere, men selv om de har fået ekstra 5 dages respit fra toldskat er det ikke lige tiden til at mødes og tale fremtid, nyheder med mere.

Såfremt der er enkelte partnere, som har tid og lyst til dialog, er de altid velkommen til at kontakte mig for at aftale nærmere, alternativt vil jeg prøve at kontakte jer inden for de næste par måneder.

Jeg har en regnskabsmæssig baggrund, men har gennem de sidste mange år beskæftiget mig inden for it-branchen, hvor jeg blandt andet har solgt og rådgivet omkring implementering af erp systemer, samt infrastruktur.

Jeg glæder mig til besøge nye, som etableret samarbejdspartnere og håber at kunne bidrage til vores fælles succes.

Du kan kontakte mig, ved at maile mje@e-conomic.com, eller ringe på 8820 4840.

Michael Jepsen
e-conomic Danmark A/S