Det har længe været vores ambition at inddrage vores kunder – dig – i udviklingen af e-conomic. Det gør vi blandt andet i kraft af vores forum, som nu har over 3 år og 1.900 indlæg på bagen.

Vi har fra dag ét efter bedste evne forsøgt at være lyttende og forstående over for forslag, spørgsmål, ideer mv. fra både administratorer og samarbejdspartnere såvel som eksisterende og mulige kunder.

e-conomic forumEn gang imellem har forsøget på at være forstående resulteret i nogle skæverter, som da vi forsøgte os med tilsvarsregnskab til advokatbranchen.

 

Flere gange har vi dog oplevet succes, og vi har implementeret flere features på baggrund af forslag. Vi har også fået ros for viljen til at lytte og udføre forbedringer – en ros, som vi værdsætter utrolig højt. Tak!

Af de seneste succeshistorier kan nævnes CVR-opslag og oprettelse af bl.a. kontaktpersoner direkte fra søgevinduet. Se evt. alle 143 gennemførte forslag.

Jeg må erkende, at vi har været lidt overvældet af interessen for at foreslå mere eller mindre eksotiske forslag på vores forum. Den store interesse parret med, at vi ikke altid har været skarpe nok til at fortælle, hvad vi ville, og hvad vi ikke ville, har givet anledning til irritation og panderynker hos flere af jer. Og det forstår vi godt.

Den manglende skarphed har dog ikke ændret på vores vilje til at lytte og søge at forstå. Men nu forsøger vi så at blive lidt skarpere.

Skarpheden sker i form af Lasse. Lasse er ansvarlig og den drivende kraft i at samle trådene på forum. Med sin revisorbaggrund har han evner og viden til mangt og meget. Vil du vide mere om behandling, vurdering og prioritering af forslag, så læs hans forum-indlæg.