tilknyt-admin1Gider du ikke at sætte dig ind i, hvordan du bogfører moms? Løn? Aktiver og passiver? Vil du hellere bruge din energi på at være iværksætter, frem for bogholder?

Det har vi heldigvis en nem løsning på i e-conomic: Giv en bogholder eller revisor adgang til din e-conomic-aftale, så er det op til dig, hvor meget bogføringsarbejde, du selv vil stå for og hvilke opgaver, du vil overlade til bogholderen.

Du kan fx nøjes med at oprette og sende fakturaer til dine kunder (den del synes de fleste iværksættere er meget sjov) og så lade bogholderen klare bogføring, kontrol og afstemning.

Online samarbejde – hvordan fungerer det lige?

Da e-conomic er online, behøver du ikke at mødes med din bogholder, for at I kan samarbejde om dit regnskab. I aftaler bare indbyrdes, hvordan opgaverne skal deles i mellem jer. Du kan fx aftale med din bogholder, at du sender alle bilag via e-mail, og så sørger bogholderen for, at de bliver bogført korrekt.

Vælg mellem 3.500 bogholdere og revisorer

Når du vil starte et samarbejde med en bogholder/revisor, kan du tage et kig på vores revisorliste, hvor vi har samlet dem, der allerede er tilknyttet (og dermed kender) e-conomic regnskabsprogram.

Find en e-conomic-bogholder eller –revisor her. På listen kan du få mere info om de forskellige bogholdere og revisorer.

Og så skal du blot give bogholderen adgang til dit regnskab

Når du har fundet den rette mand eller kvinde, der skal hjælpe dig med bogføringen, kan du nemt give vedkommende adgang til dit regnskab. Log på e-conomic og klik på det orange tandhjul øverst til højre > Klik på ’Alle indstillinger’ > Vælg ’Administratorer’ i menuen til venstre.

Her søger du din nye bogholder/revisor frem og tilføjer personen:

tilknyt-admin

 

Sådan. Nu kan du lade en anden klare bogføringen, så du kan fokusere på din forretning. Er det ikke skønt?