Baggrund:
Swirlnet er et innovativt foretagende med udgangspunkt på DTU. Firmaet arbejder med avancerede Bluetoothteknologier og fokuserer i øjeblikket på at bryde nye grænser, når det gælder levering af information og musik til bærbare multifunktionsenheder. Swirlnets største produkt, Swirlfit, er designet til at gøre fitnesscentre i ind- og udland i stand til at levere en unik service til deres kunder. Med Swirlfit kan fitnesscentrene levere personlig vejledning og musik og personlige motivationsprogrammer direkte til kunderne, uden at lægge beslag på en ansat.

Udfordring:
Med et mål om salg til hele Europa og USA har Swirlnets interne udviklingsafdeling implementeret en international webshop baseret på Sitecore. Her sælger Swirlnet sine Bluetoothenheder til både ind- og udland. Med så stort et marked, er det nødvendigt at integrere webshoppen og økonomisystemet tæt, så hver enkel ordre ikke kræver manuel behandling.

Løsning:
Swirlnet benytter e-conomic som e-conomic som økonomisystem og valgte derfor Copenhagen Software til at bistå med analyse og rådgivning i forbindelse med integrationen af Swirlnets webshop og e-conomic. Copenhagen Software har analyseret og dokumenteret hvordan ordrer bør overføres fra den Sitecore-baserede webshop til e-conomic, hvordan e-conomics fakturagenererinsfunktionalitet kan benyttes i den samlede løsning samt hvordan debitorindbetalinger bør registreres.