Internettet har gjort det muligt for os at skabe og kombinere softwareløsninger, der opfylder vores behov ned til mindste detalje. Det samme gælder for dit regnskab. Hos e-conomic har vi flere end 150 integrationer, som automatiserer din bogføring og gør det lidt nemmere for virksomheder at finde tid til at udvikle deres forretning. Og med den nye integrationen mellem elastic.io og e-conomic kan du for alvor effektivisere dit arbejde.

elastic


Større behov kræver ofte flere funktioner

I takt med at ens virksomhed vokser, kan det jo ske, at man kan få brug for en masse systemer til at holde styr på alt fra budget til kunder og lager. Det kan blive tidskrævende at holde alle systemer opdaterede, hvis der skal rettes i hvert enkelt program.

Derfor er store fordele at hente ved at udnytte cloud-løsninger, som kan spille sammen. På den måde behøver du ofte blot at indtaste oplysninger én gang! Efterfølgende kan disse nemlig synkroniseres programmerne imellem.

En ting er, at to integrationer formår at kunne skabe dataudveksling. Men hvordan sikrer du, at alle dine apps begynder at arbejde sammen, så dine arbejdsgange kan automatiseres?


Saml alle dine integrationer gennem én platform

Appen fra elastic.io til e-conomic gør det ikke alene muligt at tilgå dine integrationer fra én platform. Den kan nemlig også automatisere dit administrative arbejde i høj grad. Gennem integrationen kan du udveksle data mellem dit e-conomic regnskabssystem og dine andre forskellige systemer – stort set uden manuel indsats.

Så grib chancen. Du kan fx synkronisere kundedata med MailChimp, WordPress og Salesforce.


Ingen installation eller kompliceret opstartsproces
Du kommer ganske enkelt fra start med elastic.io-app’en til e-conomic. Alt ligger i skyen, så du slipper for langsomme og ressourcekrævende installationer. Du kan læse mere om integrationen her. Vil du bare i gang med det samme, kan du prøve app’en gratis i 14 dage.

Selve brugerfladen er meget intuitiv, hvor du blot benytter ”drag-and-drop” til at tilføje de integrationer og apps, som du ønsker at samle under din elastic.io-paraply. På ingen tid får du dermed lavet dit set-up, og du er klar til at lade dine forskellige systemer udveksle informationer.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til kontakte os på info@e-conomic.dk
eller på 88 20 48 40.