Vi har netop føjet et nyt tillægsmodul til familien, nemlig Website. Modulet gør det ganske enkelt muligt for dig, at lave din helt egen hjemmeside, også selvom du hverken er professionel webdesigner eller grafiker.

Nu tænker du måske, men I er da et økonomiprogram, er I ikke? Hvorfor tilbyder nu, at jeg kan lave en hjemmeside? Svaret på det spørgsmål hænger faktisk helt sammen med, hvorfor Website-modulet er så smart, og det er det, jeg vil fortælle lidt om her.

website nyt topbillede

Et gratis digitalt visitkort
Som alle vores tillægsmoduler og smarte programfunktioner, er Website tænkt som en lille ekstra godte, der kan gør det en smule nemmere for dig, at drive virksomhed. Med modulet kan du nemlig lave et lækkert digitalt visitkort og derved give din virksomhed et professionelt ansigt på nettet. For at bruge Website, skal du have en Small Business eller Professional-aftale, til gengæld får du så modulet kvit og frit, du skal bare aktivere det under indstillinger og abonnement.

Så nemt bruger du Website
Hovedidéen bag Website er, at det skal være enkelt at lave en professionel hjemmeside. Derfor er modulet også supernemt at bruge – faktisk kræver det kun 4 overordnede trin at lave din egen hjemmeside:

  1. Website beder dig vælge tema, kontaktinfo og sidetyper
  2. Du vælger layout på dine sider ud fra en masse designskabeloner i topmenuen
  3. Du sætter tekst, billeder, formularer osv. ind ved at trække og slippe fra topmenuen og ned på din side
  4. Du trykker publicer, læner dig tilbage og betragter dit mesterværk

Selvfølgelig er Website spækket med flere smarte muligheder, derfor har vi også lavet en meget mere udførlig guide til, hvordan du bruger modulet– den kan du læse her, eller du kan tilmelde dig vores gratis online kursus om modulet.

Få regnskabsprogram og hjemmeside ét sted
Noget af det, der gør Website ekstra smart, er at det giver dig mulighed for at samle dit regnskabsprogram og din hjemmeside under ét og samme login. Det vil sige færre loginsider og informationer, du skal huske. Samtidig sørger modulet helt automatisk for, at din hjemmeside bliver mobiltilpasset, hvilket er rimelig nice to have nu om dage.

Her kan du se, hvorfor Restaurant Gilleleje er vilde med at bruge Website:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=FNjHcVOgNr8[/embedyt]

 

Derfor har jeg kun tilbage at sige; kast dig ud i det – jeg er sikker på, du bliver overrasket over, hvor lækker din hjemmeside bliver. Lad os hjælpe dig nemt igang med at bruge Website.