Nye muligheder med ebConnect og e-conomic

Med ebConnect-appen til e-conomic kan du nemt og sikkert overføre dine kreditorfakturaer til din e-conomic kassekladde – dette har været muligt for e-conomic kunder siden maj, men nu har ebConnect videreudviklet deres app, så du også har mulighed for at overføre PDF-bilag.

Nye funktioner i ebConnect

Med den seneste udvikling hos ebConnect, er disse funktioner blevet mulige:

  • Overførsel af kreditorfakturaer – med eller uden PDF-bilag
  • Overfør en eller flere fakturaer på én gang
  • Hvis du har e-conomic scanningmodul kan PDF-bilag overføres i samme omgang
  • Sorter dine e-fakturaer i ”ikke overførte” eller med ”e-conomic”-reference, og få hurtigt overblik over nye og overførte fakturaer

Mette Mikkelsen, salgschef hos ebConnect - klar til at hjælpe dig i gang

 

Otterup Bad & Energi bruger ebConnect med e-conomic

Per Jørgensen og Søren Fugl driver virksomheden Otterup Bad & Energi og deres arbejdsdag er blevet meget lettere ved at forbinde e-conomic og ebConnect.

Per Jørgensen kan på sin konto på gateway.ebconnect.dk se en liste af indkommende e-fakturaer. Fra listen kan fakturaerne overføres enkelt og hurtigt – inkl. som bilag i PDF format – til kassekladden i firmaets økonomisystem e-conomic.

Fra kassekladden bogføres direkte uden tastearbejde og potentielle slåfejl, mens de enkelte poster kan ses fra PDF-bilaget, der hentes frem efter behov.

– ”Vi var meget mod at skulle afregne gebyr for en papirfaktura med vores indkøb. Men gennem samarbejdet med ebConnect har vi nu adgang til en overskuelig liste af AO-fakturaer, som kan downloades eller printes og sættes i mappe, hvis vi føler for det. Vigtigst er det dog, at vi kan overføre fakturaen direkte til e-conomic kassekladde, så den er klar til bogføring.

Helt uden indtastning, da AO genkendes som leverandør, og jeg allerede ved overførslen har valgt, at beløbet skal konteres som varekøb. Denne effektivisering giver mig frie hænder og tid til at fokusere på kunder og medarbejdere, som indvirker direkte på firmaets fortsatte virke,” siger Per Jørgensen, Otterup Bad & Energi.


Er det noget for dig?

Har du fået lyst til at prøve ebConnect sammen med dit e-conomic regnskab? På vores hjemmeside kan du læse mere om ebConnect-appen og se om det er noget for din virksomhed.