Der var engang et lille søgefelt, som ikke var særligt begavet. Han en lattermild og arbejdsom lille fyr, men ikke det hurtigste søgefelt på nettet.

Som bruger skulle man forklare ham tingene – i detaljer. Ja, man skulle faktisk stave det for ham – et bogstav ad gangen.

 

tegneserie-illustration-af-soegefelt

 

Det lille søgefelt havde heller ikke en særlig stor hukommelse – man skulle altså også stave ordene for ham – hvis man altid søgte efter det samme.

Man kan vist godt sige, at han var en lille smule blank.

Det lille søgefelt havde store ambitioner om en dag at blive til noget mere. Han havde nemlig hørt om en stor berømt søgemaskine der hed Google, der havde et søgefelt som kunne afslutte folks sætninger, huske deres søgninger og endda komme med forslag.

En dag da det lille søgefelt, havde haft særligt mange søgninger og brugt ekstra mange minutter af brugernes tid, skete der noget forunderligt.

Han mødte en udvikler som var i gang med at forny og forbedre ’e-conomic’ med sine fortryllende koder. Det lille søgefelt hoppede og dansede ved synet af udvikleren.

Udvikleren gav det lille søgefelt en mægtig skefuld af sin fantastiske kode.

Aldrig før havde det lille søgefelt følt sig så skarp.

 

Tegneserie-illustration af soegefelt der er klogere

 

Nu begyndte bogstaverne at give mening. Pludselig kunne det lille søgefelt huske tidligere søgninger og komme med relevante forslag til brugeren – og det endda ud fra kun et par enkelte bogstaver.

Nu kunne han hjælpe sine brugere, ved at finde søgeresultater hurtigere og mere effektivt.

Aldrig før havde han været så lykkelig. Og udvikleren? Ja, han lovede at kigge forbi igen, når der var en ny og lækker kode at servere.

Snip, snap, snude

Så er e-conomic’s nye søgefelt snart ude (på nettet) – du kan også se en video om det her.

Hvis du har lager og projektstyring, går der desværre lidt længere tid inden du kan få det nye e-conomic. Vi er nemlig ikke helt færdige med finjusteringerne endnu.