Har du allerede opdaget og benyttet funktionen? Måske i forbindelse med, at du har oprettet en faktura eller en ordre? Eller har du benyttet den, når du har søgt i dine forskellige kartoteker og ikke har fundet, hvad du søgte efter?

Det drejer sig naturligvis om “søg og opret” funktionen, som du kan benytte i din aftale for at oprette manglende varer, kunder eller konti, direkte i de forskellige kartoteker, hvis du finder ud, af at de ikke er oprettet i kartoteket i forvejen.

Er du i gang med at oprette en faktura eller en ordre, og har du søgt på et varenummer, der endnu ikke er oprettet i dit varekartotek, så kan du med et enkelt klik med musen, oprette varen med det samme. Det betyder, at du ikke behøver at afbryde oprettelsen af din nuværende faktura, for at gå i varekartoteket og oprette varen dér.

Finder du ikke din vare, kunde eller konto så klikker du blot på “Opret” knappen og straks kan du gå i gang med at oprette den manglende vare, kunde eller konto.

Du kan læse mere i vores e-copedia om “søg og opret” funktionen og du kan finde mange andre artikler, der kan hjælpe dig med at bruge programmet.

Ha’ en vidunderlig weekend :-).