Er du revisor eller bogholder, og drømmer du om at spare tid på indtastning af bankbevægelser? Så har vi gode nyheder til dig. Vi er nemlig klar med vores forbedrede Superkladde!

Gør dig klar til den nye og forbedrede Superkladde
I løbet af 2012 har vi tilpasset Superkladden, tilført nyt design og introduceret en masse ny funktionalitet. De mange ændringer medførte desværre, at brugerne i slutningen af sidste år stødte på nogle irriterende fejlbeskeder på tilfældige tidspunkter.

Vi har nu fået funktionaliteten og stabiliteten på plads og fået ryddet ud i de ukendte fejl. Og NU melder vi klar til brug af, hvad vi ydmygt kalder verdens hurtigste online kassekladde :o)

Brug Superkladden og spar masser af tid, når du indtaster bankbevægelser
Ind- og udbetalingskladden bruger du, når du skal taste dine posteringer på banken. Med ind- og udbetalingskladden kan du nemt og hurtigt udligne betalinger på kreditor- og debitor-fakturaer og bogføre banktransaktioner direkte på dine Finanskonti.

Det nye design er ikke kun en ansigtsløftning. Vi har nemlig også introduceret en knap, der hurtigt giver dig en oversigt over alle de nyttige genvejstaster i Superkladden. Så kan du lynhurtigt indtaste posteringer uden brug af mus!

Det kan du se frem til
Selvom vi nu har en masse god funktionalitet på plads, arbejder vi på at tilføre endnu mere over de kommende måneder.

Inden for få måneder vil vi introducere en CSV-import, så du blandt andet får mulighed for at håndtere dine bankposteringer endnu hurtigere.

Vi arbejder fortsat på at finde en løsning på et simpelt print/udskrift fra kladden. På nuværende tidspunkt er det muligt at eksportere kladden til Excel og printe derfra, men flere brugere har efterlyst et print direkte fra kassekladden.

Derudover har vi over en længere periode arbejdet med dokumenthåndtering i Superkladden, hvor man hurtigt og effektivt kan indtaste posteringer med vedhæftet bilag i e-conomic. Funktionelt er vi på plads, men vi mangler lige at finjustere løsningen, så den også kører stabilt, når vi frigiver den.

Kom i gang med Superkladden i dag
Der er altså alt mulig grund til at følge med i udviklingen i Superkladden. Og vil du i gang med at bruge den allerede nu, så kan du selv slå Superkladde-fanen til i din e-conomic-aftale.