e-conomic er i dag tilpasset 4 lande. Storbritannien, Norge, Sverige og Danmark.

Med udgangspunkt i de 4 lande kan du tilpasse e-conomic, så systemet passer til din virksomheds behov. Dette gælder brugerfladens sprog, landespecifik funktionalitet, grundvaluta, skabeloner (udskrifter som f.eks. faktura, ordrer, tilbud mv..) og valg af valuta ved udenlandshandel (køb/salg af varer).

Med andre ord, så kan din version af e-conomic fx have dansk funktionalitet, engelsk brugerflade, euro som grundvaluta samtidig med, at du kan sende fakturaer med svensk tekst og i svenske kroner.

Du kan som standard vælge mellem 4 ”landepakker”. Hver pakke består af nogle landespecifikke funktioner, en grundvaluta, brugerflade på det valgte sprog og forskellige skabeloner. Valg af valuta ved handel med udlandet er den samme i alle 4 landepakker, dog er vekselkursen forskellig.

Det betyder, at når du bestiller et e-conomic abonnement på den danske hjemmeside (http://www.e-conomic.dk/), så bliver der automatisk oprettet en aftale, som består af:

Funktionalitet = Danmark (f.eks. dansk momsopgørelse)
Grundvaluta = DKK (danske kroner)
Brugerflade = Dansk
Skabeloner = Dansk, engelsk og tysk

På den norske hjemmeside (http://www.e-conomic.no/) består aftalen af:

Funktionalitet = Norge (f.eks. norsk momsopgørelse)
Grundvaluta = NOK (norske kroner)
Brugerflade = Norsk
Skabeloner = Norsk, svensk, tysk og engelsk

Det samme gælder for Storbritannien (www.e-conomic.co.uk) og Sverige (www.e-conomic.se).

Ændring af grundvaluta/handelsvaluta:
Har du behov for at få ændret grundvalutaen, kan vi gøre det for dig, men først når du har bestilt et e-conomic abonnement. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail med oplysninger om aftalenummer og den grundvaluta, du vil bruge. Der er i alt 37 forskellige valutaer. Samme valutaer kan knyttes til den enkelte kunde/leverandør i forbindelse med køb/salg af varer.

Ændring af brugerfladens sprog:
Du kan selv ændre brugerfladens sprog, når du er logget ind i e-conomic. Som udgangspunkt kan du vælge mellem landepakkens sprog og engelsk. Hvis du gerne vil kunne vælge mellem alle 4 sprog, skal du blot kontakte os.

Ændring af skabeloner:
Har du behov for skabeloner på andre sprog end dem, som automatisk følger med landepakken, kan du selv tilpasse og oversætte skabelonerne til de sprog, du ønsker. Skal du bruge hjælp hertil er du velkommen til at kontakte os.

Ændring af landespecifik funktionalitet:
Du kan ikke ændre landespecifik funktionalitet. Det betyder, at når du først har bestilt et abonnement på fx den danske hjemmeside, så kan du ikke ændre abonnementet til en aftale med fx norsk funktionalitet. Med andre ord, ønsker du et e-conomic abonnement med norsk funktionalitet, skal du bestille det på den norske hjemmeside.

– – –

Fire dimensioner der har med geografi at gøre kan vi ikke forklare i et kort indlæg. Vi vil skrive mere om emnet. Vigtigst er at du har fået et indblik i mulighederne.

For en afklaring af hvad der passer netop din virksomhed bedst er det blot at ringe til os.