crm-overblikFor alle virksomheder er det alfa og omega, at der er kunder i biksen. Og de kunder må meget gerne forlade biksen med et køb, et smil og lysten til at komme igen. Det kunne da også være dejligt, hvis deres oplevelse i biksen havde været så god, at de fortalte deres netværk om det.

Du kan sætte skub i din virksomhed, hvis du investerer i dine kunder og giver dem en god serviceoplevelse. Du gør det måske allerede på en eller flere måder, for god service kan være mange ting; Måden du hilser på, din venlige rådgivning, din oprigtige interesse i kunden eller dit personlige præg på de varer eller ydelser, du sælger.

CRM-systemer hjælper dig med kunderne

I takt med at din virksomhed får flere kunder og udvider med flere ansatte, kan det være svært at få overblikket over den enkelte kunde på tværs af afdelinger. Det er her, at et CRM-system kan hjælpe din virksomhed.

crm-kundehistorikI et CRM-system kan dine medarbejdere se historikken på kunderne og dermed give en effektiv service, der tager udgangspunkt i den enkelte kunde. Medarbejderne kan følge hele kundens cyklus, fx tidligere køb, møder, telefonopkald, tidligere tilbud, eller andet, der kan være relevant i din virksomhed.

Det optimerer arbejdet på tværs af virksomheden og sikrer, at jeres salgsarbejde bliver mere effektivt, og at dine kunder får den bedste serviceoplevelse. Og det er dén oplevelse, der er meget værd. Både for kunderne og for din virksomhed.

Forbind jeres regnskabsprogram med et CRM-system

Via e-conomics gratis API-modul, kan du forbinde regnskab og CRM, hvilket sparer dine medarbejdere for en masse taste- og detektivarbejde. Du kan fx optage ordrer eller oprette kunder i CRM-systemet og få data overført til e-conomic. Når du forbinder dit regnskabs- og CRM-system, synkroniseres de automatisk, så data altid er opdateret begge steder.

I vores app-sektion kan du finde et stort udvalg af integrationer til CRM-systemer, bl.a.:

webCRM

e-syncr (Dynamics CRM 2011 og Salesforce)

iGlobe (Sharepoint Online og Microsoft Office 365)

Clickmate CRM

CRMP Kundestyring (til autobranchen)

SkyViewCRM

Vi får løbende nye CRM-apps op på vores website. Kan du ikke finde en app til lige præcis dit CRM-system, så kan du evt. få en udvikler til at lave integrationen. Der findes også mange integrationer til e-conomic som vi ikke kender til, så forhør dig gerne hos udbyderen af jeres CRM-system.

Er der en CRM-integration, du ønsker dig til dit e-conomic regnskab?